DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Servicepunt Techniek Flevoland van start

25-07-2018

Servicepunt Techniek Flevoland van start

Janine Northausen

In Flevoland is nu ook het Servicepunt Techniek Flevoland gestart. Het servicepunt ondersteunt technische bedrijven bij hun zoektocht naar technisch talent en werkzoekenden bij het vinden van een baan in de techniek. Janine Northausen, ook onze arbeidsmarktcoach in de regio, is het aanspreekpunt. Daarnaast biedt de website van het servicepunt nuttige informatie over actuele bijeenkomsten in Flevoland én de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. Het Servicepunt Techniek Flevoland is hiermee dé ontmoetingsplaats voor (toekomstige) vakmensen in de techniek in Flevoland.

Het Servicepunt Techniek Flevoland richt zich op de gehele technische sector in Flevoland. Zowel ondernemers die zijn aangesloten bij OTIB, OOM en A+O Metalektro als werkzoekenden kunnen kosteloos van de dienstverlening van het servicepunt gebruik maken.
 

Voor werkgevers

Het servicepunt helpt technische bedrijven in Flevoland niet alleen met het vinden van nieuwe vakmensen, maar ook met advies over duurzame inzetbaarheid en de om- en bijscholingsmogelijkheden van bestaande medewerkers. Hierbij kan het servicepunt een beroep doen op een breed netwerk.
 

Voor werknemers

Ook voor werkzoekenden kan het servicepunt veel betekenen. Wie binnen de techniek van baan wil veranderen of vanuit een andere sector in de techniek wil werken, kan contact opnemen met Janine Northausen. Er is speciale aandacht voor vrouwen, 50-plussers die een switch willen of moeten maken en statushouders.
 

Vacaturesite

Het is voor ondernemers ook mogelijk om kosteloos vacatures op de site van het servicepunt te plaatsen. Deze vacatures worden ook op social media gedeeld. Werkzoekenden kunnen zich kosteloos abonneren op een wekelijke vacature-update.
 

Meer informatie

Wilt u ook gebruik maken van het servicepunt en/of een vacature plaatsen? Kijk dan voor meer informatie op techniekflevoland.nl/servicepunt of neem contact op met Janine Northausen via servicepunt@techniekflevoland.nl!

Deel deze pagina