DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Speciaal voor praktijkopleiders: de Praktijkopleidersdagen!

31-08-2017

Speciaal voor praktijkopleiders: de Praktijkopleidersdagen!

De Praktijkopleidersdagen!

De eerste Praktijkopleidersdag van dit jaar is inmiddels achter de rug. Maar ook de komende maanden organiseren OTIB, OOM en A+O nog verschillende Praktijkopleidersdagen. De op bijzondere locaties plaatsvindende Praktijkopleidersdagen zijn speciaal bedoeld om praktijkopleiders en begeleiders in de metaal en de installatietechniek op een plezierige manier te inspireren. Neem daarom ook deel aan één van deze bijzondere dagen en versterk daarmee uw rol als opleider van nieuwe vakmensen!

Praktijkopleiders spelen een onmisbare rol bij het opleiden van nieuwe vakmensen voor de technische beroepen. Zij brengen leerlingen de fijne kneepjes van het vak bij, begeleiden hen bij hun opleiding en enthousiasmeren hen met passie voor het vakmanschap. Om praktijkopleiders in hun belangrijke rol te ondersteunen organiseren OTIB, OOM en A+O ook in 2017 verschillende Praktijkopleidersdagen. Deze dagen bieden de praktijkopleiders (nog) meer inzicht in hun bijzondere rol en geven de deelnemers veel praktische tips om deze rol zo goed mogelijk te vervullen.

Programma
Op de Praktijkopleidersdag kunt u verschillende praktische workshops volgen waarin uw rol als praktijkopleider centraal staat. Zo leert u onder meer hoe u leerlingen nog meer maatwerk kunt bieden en hen nog beter kunt boeien en binden. Maar ook leert u bijvoorbeeld hoe u werk kunt maken van de verdere professionalisering van uw vakmanschap. Naast de inspirerende workshops wisselt u op de Praktijkopleidersdag ervaringen uit met collega-praktijkopleiders en kunt u bovendien deelnemen aan een boeiende  technische rondleiding op de Praktijkopleidersdaglocatie.

Data en locaties
De Praktijkopleidersdagen vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • 28 september                  Burgers Zoo, Arnhem
  • 5 oktober                          Wildlands Adventure Zoo, Emmen
  • 24 oktober                        Archeon, Alphen aan den Rijn
  • 7 november                      De Efteling, Kaatsheuvel
  • 13 november                    Stadion Galgewaard, Utrecht
  • 14 november                    De Efteling, Kaatsheuvel

De Praktijkopleidersdagen starten om 12.30 uur met de technische rondleiding. De inhoudelijke programma’s beginnen om 14.00 en worden rond 18.15 uur afgesloten met een borrel en een warm buffet.

Aanmelden
Uw deelname aan de Praktijkopleidersdag is kosteloos. Kijk voor meer informatie over de programma’s en de aanmeldmogelijkheden op www.praktijkopleidersdagen.nl!

Deel deze pagina