DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Student ROC Midden Nederland wint OTIB-collegetour Elektro 2019

29-10-2019

Student ROC Midden Nederland wint OTIB-collegetour Elektro 2019

Erik Hans Boek en Hamzeh Haj Taha

Hamzeh Haj Taha wint de collegetour op Elektro 2019. OTIB organiseerde op 25 september een speciale route voor mbo-studenten met opdrachten langs de exposanten van deze vakbeurs. Zo kwamen deze studenten op een uitdagende manier in contact met innovatie en nieuwe technieken. 
 
Hamzeh is eerstejaars student aan de opleiding ‘Monteur elektrotechnische installaties’ op het Tech College van ROC Midden Nederland in Nieuwegein en scoorde het beste resultaat. Hij won een hoofdprijs voor zijn hele klas. Alle klasgenoten kregen de Aryzon Augmented Reality bril. Hiermee maak je van je telefoon een AR bril en zie je 3D tekeningen als hologram. Erik Hans Boek, regiomanager OTIB, huldigde de jonge monteur in opleiding op 28 oktober tijdens de les. 
 
OTIB organiseert collegetours op meerdere vakbeurzen in het land om jonge vakmensen in opleiding op een aantrekkelijke manier kennis te laten maken met de branche. Exposanten doen mee om op deze manier nieuw talent te boeien voor een baan in de techniek. Elektro 2019 vond op 24-25-26 september plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Een thuiswedstrijd voor de winnaar en klasgenoten, want de school bevindt zich om de hoek van het Beursgebouw.
 

Deel deze pagina