DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Subsidie Branche Breed Opleiden 2017 niet meer mogelijk

04-05-2017

Subsidie Branche Breed Opleiden 2017 niet meer mogelijk

OSR-vergoeding nog wel beschikbaar voor vakmanschapsontwikkeling

De meeste bedrijven zijn er inmiddels mee bekend. Maar voor bedrijven die hier nog niet van op de hoogte zijn, is het goed om te weten dat er in 2017 geen mogelijkheden meer bestaan om subsidie aan te vragen uit het project Branche Breed Opleiden (BBO). Voor de bekostiging van cursussen en trainingen kunnen bedrijven in 2017 wel een beroep doen op de reguliere OSR-vergoedingen.

Veel bedrijven hebben in 2015 en 2016 gebruik gemaakt van BBO-subsidies als tegemoetkoming in de kosten voor een groot aantal cursussen en trainingen in de technische installatiebranche. Met het stopzetten van het project kunnen bedrijven voor hun vakmanschapsontwikkeling nog wel gebruik maken van de reguliere OSR-vergoeding.

OSR

De OSR (wat staat voor OntwikkelingsStimuleringsRegeling) is bedoeld voor cursussen, trainingen en overige scholingsactiviteiten waarbij de werkgever de scholingskosten voor zijn rekening neemt. Bedrijven kunnen de OSR zowel per individuele werknemer als collectief aanvragen.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de OSR, de vergoedingshoogten en de aanvraagmogelijkheden of neem hiervoor contact op met de OTIB-Servicedesk via servicedesk@otib.nl

Deel deze pagina