DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Succesvolle Klimaatvakbeurs met uitreikingen Coolest Job en Nationale Vakwedstrijden koudetechniek

18-04-2017

Succesvolle Klimaatvakbeurs met uitreikingen Coolest Job en Nationale Vakwedstrijden koudetechniek

Deelnemers Nationale Vakmanschapwedstrijden

Eind maart vond in Gorinchem de 10e Klimaatvakbeurs plaats. De beurs bleek opnieuw een geslaagde ontmoetingsplaats voor alle vakmensen in de koudetechniek en de klimaatbeheersing. Naast presentaties, workshops en een inspirerend optreden van race-icoon Tom Coronel werden op de beurs ook de winnaars bekendgemaakt van de Coolest Job-fotowedstrijd en van de Nationale Vakwedstrijden Koudetechniek.
 

Zowel de standhouders als de NVKL hebben op het Koude- en Klimaatplein van de beurs veel bezoekers mogen verwelkomen. Hierdoor kon de koeltechnische sector succesvol op de kaart worden gezet.

Winnaars Coolest Job fotowedstrijd

Op de beurs werden ook de winnaars van de Coolest Job fotowedstrijd bekendgemaakt. Inzet van de wedstrijd voor koeltechnische monteurs was te laten zien hoe bijzonder hun vak is. Om mee te dingen naar een prijs konden zij in de afgelopen maanden een foto uploaden op de Facebookpagina van de NVKL. Op basis van de jurybeoordeling won Robin Slag (Veld) een bedrijfsuitje bij The Heineken Experience voor het insturen van de meest creatieve foto. Rob Maas (WKZ Installatietechniek) won in de categorie ‘mooiste foto’ een weekendje weg voor twee personen. En Mariëlle Pluim (Uniechemie) had volgens de jury een foto ingestuurd waarin het koeltechnische vak het beste werd weergegeven. Zij won daarmee won zij een opleidingsbudget van € 2.500 bij Opleidingscentrum GOº!

Uitreiking Nationale Vakwedstrijden

Tijdens de beurs streden daarnaast vier koeltechnische talenten in de Nationale Vakwedstrijden om een ticket naar Abu Dhabi voor de World Skills in oktober. Drie dagen lang ‘vochten’ de kandidaten met een ingewikkelde koeltechnische en elektrotechnische opdracht tegen elkaar om erachter te komen wie de beste koeltechnische skills had. Na een lange strijd was het Robin Smets (Engie Panningen) die de opdracht als beste had uitgevoerd. Op weg naar de World Skills mag hij zich van de jury de beste jonge koelmonteur van Nederland noemen.

 

Deel deze pagina