DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

TECE en Jäger Direkt grote winnaars tijdens College Tour Vakbeurs Hardenberg

17-09-2018

TECE en Jäger Direkt grote winnaars tijdens College Tour Vakbeurs Hardenberg

OTIB College Tour Vakbeurs Hardenberg

Tijdens de Installatie – en Elektro Vakbeurs Hardenberg 2018 zijn de stands van TECE en Jäger Direkt Nederland uitgeroepen tot beste stand van hun beurs. Studenten en scholieren beoordeelden tijdens de OTIB College Tour alle deelnemende stands op inrichting, inhoud en mensen. 

Van TECE zeiden de studenten dat er zo’n “goeie uitleg” werd gegeven. Ook vonden zij dat er “mooie producten” ten toon werden gesteld en de mensen in de stand “erg enthousiast” waren. Ten slotte vonden zij de stand een “goed design” hebben. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat TECE de prijs wint: ook in 2017 kwamen zij als beste uit de bus. 
 
Voor Jäger Direkt Nederland was het de eerste keer dat ze tijdens de beurs in de prijzen vielen. Studenten roemden de opdracht die zij in de stand kregen. Ook hier troffen zij “een goede stand, mooie producten en erg enthousiaste standhouders”. Daarnaast waardeerden zij de moderne visie van Jäger: “Zij zijn met hun technologie al ver vooruit”. 
 
Op 13 september werden de awards uitgereikt op de beursvloer. 
 
Meer informatie of volgende jaar ook meedoen? Neem contact op met Helen de Groot:
 
 
 

Deel deze pagina