DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Terugkomdagen ComfortInstallateurs 2018

05-09-2018

Terugkomdagen ComfortInstallateurs 2018

Meld u aan voor de terugkomdagen ComfortInstallateurs!

Voor bedrijven die actief aan de slag (willen) gaan met het levensloopgeschikt maken van woningen wordt de erkenning Langer Zelfstandig Thuis Wonen (LZTW) steeds belangrijker. De erkenning stelt u immers in staat om staat om het groeiende aantal senioren én hun specifieke wensen vakkundig en toekomstgericht te bedienen. Voor het up-to-date houden van de vakkundigheid zijn ComfortInstallateurs verplicht elk jaar een terugkomdag bij te wonen. Maar ook (nog) niet-erkende LZTW-installateurs kunnen aan een terugkomdag deelnemen.

Terugkomdagen voor ComfortInstallateurs

De op dit moment dertig in Nederland actief zijnde ComfortInstallateurs dienen dit najaar één van de drie onderstaande terugkomdagen bij te wonen:

  • 11 oktober         bij Vegro, in Lisse
  • 17 oktober         bij Vegro, in Nieuwleusen
  • 8 november       bij Vegro, in Eindhoven

Terugkomdagen voor andere installateurs

De terugkomdagen staan, met hetzelfde programma maar op drie verschillende locaties, ook open voor installateurs die nog geen erkenning LZTW hebben, maar wel geïnteresseerd zijn in de markt van woningaanpassingen voor senioren. Kijk op https://www.uneto-vni.nl/terugkomdagen-2018 voor het programma en de aanmeldmogelijkheden. U kunt kosteloos aan een terugkomdag deelnemen!

Meer informatie

Voor meer informatie over de terugkomdagen kunt u contact opnemen met UNETO-VNI via s.verhoev@uneto-vni.nl of t.heemskerk@uneto-vni.nl.

Deel deze pagina