DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Theatervoorstelling Nieuwe vrienden 19 november 2019

07-10-2019

Theatervoorstelling Nieuwe vrienden 19 november 2019

Nieuwe Vrienden komt op 19 november naar het Zaantheater  

Op dinsdagavond 19 november 2019 vindt de voorstelling ‘Nieuwe Vrienden’ plaats, speciaal voor werkgevers uit de bouw, metaal en installatiebranche. De succesvolle muziektheatervoorstelling van theatergroep Plezant wordt u aangeboden door de MRA programma's House of Skills en de Klimaatopgave en OTIB.

Nieuwe Vrienden gaat over het werk en leven van Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer die midden in de klimaat- en energietransitie zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden. Links wordt hij ingehaald door innovatieve concepten en rechts door nieuwe spelers in de branche die grote projecten aanpakken. Het roer moet om. 
 
De voorstelling neemt u mee in de maatschappelijke, technologische en personele uitdagingen waar we komende jaren niet omheen kunnen en met elkaar mee aan de slag moeten. Hoe gaat u hier als ondernemer samen met uw medewerkers mee om en is een Leven Lang Ontwikkelen binnen uw bedrijf al vanzelfsprekend? Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland, zal deze avond aanwezig zijn om een inhoudelijke opening te verzorgen.
 
Wij nodigen u van harte uit bij deze voorstelling aanwezig te zijn, samen met uw (zaken)partner, collega’s of relaties. Het wordt een avond vol herkenning en inspiratie. Noteer dus dinsdagavond 19 november 2019. In uw agenda en meld u aan via onderstaande knop! De locatie is het Zaantheater in Zaandam, u bent welkom vanaf 19.00 uur. Het toneelstuk eindigt omstreeks 21.30 uur. Onder het genot van een drankje is er aansluitend de gelegenheid om na te praten. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u op korte termijn een officiële bevestiging.

 

Deel deze pagina