DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Themabijeenkomst in Limburg: Bijblijven of afhaken?

12-08-2019

Themabijeenkomst in Limburg: Bijblijven of afhaken?

Speciaal voor ondernemende vrouwen in Zuid Nederland

Speciaal voor ondernemende vrouwen in Zuid Nederland organiseren OOM en OTIB op dinsdag 29 oktober in Limburg een themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staat de leercultuur in jouw bedrijf centraal. In de bijeenkomst ‘Bijblijven of afhaken?’ geven wij jou inspiratie én praktische handvatten om vakmensen te stimuleren blijvend (bij) te leren en natuurlijk is deze bijeenkomst een goede gelegenheid om te netwerken. 
 

Leercultuur
De techniek verandert snel. Met een goede leercultuur kun je vakmensen prikkelen om gemotiveerd met leren aan de slag te gaan. Deze bijeenkomst geeft je hiervoor de juiste tools!

Programma
Samen met andere ondernemende vrouwen ga je in gesprek over het belang van de lerende organisatie en de manieren waarop je het (bij)leren in je bedrijf actief kunt bevorderen, door onder andere:
•    het prikkelen van de motivatie
•    het stimuleren van een groeimindset
•    het persoonlijk maken van leren
•    het trainen van het lerend vermogen van mensen
•    het creëren van een prikkelend aanbod
•    het verzamelen van leer- en ontwikkleldata

Na afloop van de bijeenkomst ontvang je vier weken lang per e-mail verschillende ‘challenges’ die je uitdagen om kleine praktijkopdrachten te vertalen naar jouw bedrijf.

Datum, locatie en tijd
De themabijeenkomst vindt op 29 oktober plaats in Kasteel Keverberg in Kessel. We beginnen om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch, waarna we om 12.45 uur van start gaan met het inhoudelijke programma. Rond 15.45 uur sluiten we af met een drankje en een hapje. 

Aanmelden
Je bent van harte welkom om kosteloos deel te nemen. Via deze link kun je je aanmelden.

Deel deze pagina