DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Themabijeenkomst in Westervelde: Bijblijven of afhaken?

01-07-2019

Themabijeenkomst in Westervelde: Bijblijven of afhaken?

Meld je snel aan voor de themabijeenkomst!

Speciaal voor ondernemende vrouwen in Noord Nederland organiseren OOM/Metaalunie, en OTIB/Techniek Nederland op donderdag 17 oktober in Westervelde een inspirerende themabijeenkomst waarin de leercultuur in jouw bedrijf centraal staat. Met de training ‘Bijblijven of afhaken?’ versterk je je inzicht en krijg je praktische handvatten om vakmensen in je bedrijf te stimuleren om invulling te geven aan een leven lang ontwikkelen. Daarnaast biedt de bijeenkomst natuurlijk een mooie gelegenheid om te netwerken.

Leercultuur
De techniek verandert snel. Met een goede leercultuur kun je vakmensen prikkelen om gemotiveerd met leren aan de slag te gaan. Deze bijeenkomst geeft je hiervoor de juiste tools!

Programma
Samen met andere ondernemende vrouwen ga je in gesprek over het belang van de lerende organisatie en de manieren waarop je het (bij)leren in je bedrijf actief kunt bevorderen door:

  • het prikkelen van de motivatie
  • het stimuleren van een groei-mindset
  • het persoonlijk maken van leren
  • het trainen van het lerend vermogen van mensen
  • het creëren van een prikkelend aanbod
  • het verzamelen van leer- en ontwikkeldata

Na afloop van de bijeenkomst ontvang je vier weken lang per e-mail verschillende ‘challenges’ die je uitdagen om kleine praktijkopdrachten te vertalen naar jouw bedrijf.

Datum, locatie en tijdstip
De themabijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 oktober in hotel/restaurant De Jufferen Lunsingh, hoofdweg 13 in Westervelde. We beginnen om 11.30 uur met een gezamenlijke lunch, waarna we om 12.30 uur van start gaan met het inhoudelijke programma. Rond 15.30 uur sluiten we af met een drankje en een hapje.

Aanmelden
OTIB nodigt je van harte uit om kosteloos aan de training deel te nemen. Meld je dus snel aan via deze link!

Deel deze pagina