DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

TopCoach van het Jaar verkiezing 2018

29-10-2018

TopCoach van het Jaar verkiezing 2018

Beste praktijkbegeleiders in de branche!

Praktijkbegeleiders zijn de helden van de technische installatiebranche.  Want zij begeleiden nieuw vaktalent door hun ruime kennis met hen te delen. Zij dagen leerlingen uit.  En zij coachen hen om de kansen te pakken die de branche te bieden heeft. Praktijkbegeleiders zijn TopCoaches, stuk voor stuk. Maar…….. er kan er maar een de beste van Nederland zijn. Wie mag zich Topcoach van het jaar noemen?

Ieder jaar nomineren ruim 1700 jonge werknemers en werkgevers in de branche meer dan 700 kandidaten. Dit doen zij tijdens de talentontwikkelprogramma’s TopStarters en TopVakmanschapsdagen van OTIB. Op basis van telefonische interviews en bedrijfsbezoeken worden genomineerden beoordeeld volgens een groot aantal criteria. Uiteindelijk gaan negen kandidaten door naar de finale, waar een deskundige jury de uiteindelijke winnaars bekend maakt in de categorieën Grootbedrijf, MKB en opleidingsbedrijf. 

De uitreiking

Op woensdag 7 november 2018 organiseert OTIB de TopCoach van het Jaar verkiezing 2018 in het MediaPlaza van de Jaarbeurs in Utrecht. In een interactief programma onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen buigen  diverse gasten en sprekers zich samen met de aanwezigen over thema's als “Het effect van een goede coach”, “Wanneer ben je een goede coach?” en “Wanneer ben je een goede coachee?”. De winnaars ontvangen, naast de felbegeerde wisselbeker, een geldbedrag van € 2.500,-

De finalisten voor TopCoach van het jaar 2018 zijn: 

In de categorie “Groot bedrijf”

- André van Bergen | Bonarius Techniek B.V,
- Paul Christenhusz | Van Lente Systeemintegratie
- Rudolf Ekkelboom | WInkels Techniek B.V.

In de categorie “MKB“  

- Jurgen van der Borght | AlfaTech Technische Aanneming B.V.
- Desiree Kon | Installatiebureau Kon
- Joep Profijt | Datro B.V.

In de categorie “Opleidingsbedrijf”

- Carla Verlaan | Installatiewerk Zuid Oost
- Jan Erik Kuipers | Go-Flex
- Ben van Zelst | Installatiemensen

De uitreiking is een besloten evenement. Bent u pers en wilt u dit evenement graag bijwonen? Neem dan contact op met Joep Hendriks, OTIB: j.hendriks@otib.nl

 

Deel deze pagina