DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

TopVakmanschaps- en Topcoachdagen in 2018

10-01-2018

TopVakmanschaps- en Topcoachdagen in 2018

Inspirerende TopVakmanschaps- en TopCoachdagen

Ook in 2018 zet OTIB weer nadrukkelijk in op de loopbaanontwikkeling van vakmensen in de technische installatiebranche. Met het organiseren van de inspirerende TopVakmanschaps- en TopCoachdagen daagt OTIB u daarom opnieuw uit om actief met uw loopbaanambities aan de slag te gaan.

TopVakmanschapsdagen

De TopVakmanschapsdagen vormen een logisch vervolg op de TopStartersdagen voor jonge vakmensen in de technische installatiebranche. Tijdens deze dag gaat u samen met collega’s van andere bedrijven dieper in op de thema’s van de TopStartersdag. Door middel van interactieve workshops besteedt het programma daarnaast ook aandacht aan voor u belangrijke onderwerpen als projectmanagement, leiding geven, feedback krijgen en samenwerken. Net als bij de TopStartersdagen ontvangt u na afloop van uw TopVakmanschapsdag een scholingstegoed van 500 euro die u in overleg met uw werkgever kunt besteden aan het volgen van een cursus of training naar keuze. De TopVakmanschapsdagen vinden in 2018 plaats op de volgende data en locaties:
•             17 januari          Alkmaar (AFAS Stadion)
•             1 februari           Eindhoven (Philips Stadion)
•             7 februari           Apeldoorn (Omnisport)
•             14 februari         Rotterdam (Stadion Feijenoord)
De TopVakmanschapsdagen starten om 8.45 uur en eindigen om 15.00 uur.

TopCoachdagen

Als betrokken praktijk- en werkbegeleider bent u voor de branche onmisbaar bij het ontwikkelen, begeleiden en coachen van nieuw vakmensen. Daarom organiseert OTIB speciaal voor u verschillende TopCoachdagen, waarin het versterken van uw coachende vaardigheden en het delen van kennis en ervaring centraal staan. Ook kunt u aan de hand van workshops rekenen op praktische handvatten om uw leerlingen (nog) beter en succesvoller te begeleiden. De TopCoachdagen vinden in 2018 plaats op:
•             16 januari          Alkmaar (AFAS Stadion)
•             31 januari          Eindhoven (Philips Stadion)
•             6 februari           Apeldoorn (Omnisport)
•             13 februari         Rotterdam (Stadion Feijenoord)
De TopCoachdagen starten om 9.30 uur en eindigen om 15.00 uur.

Aanmelden

De TopVakmanschapsdagen en TopCoachdagen vinden parallel plaats aan de TopStartersdagen. Kijk voor meer informatie over de verschillende programma’s en de wijze van aanmelding voor de dagen op www.topstarters.otib.nl.

Deel deze pagina