DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

TopVakmanschapsdagen 2020

28-11-2019

TopVakmanschapsdagen 2020

Inspirerende TopVakmanschapsdagen!

Ook in 2020 zet OTIB weer nadrukkelijk in op de loopbaanontwikkeling van vakmensen in de technische installatiebranche. Met het organiseren van de inspirerende TopVakmanschapsdagen daagt OTIB je daarom opnieuw uit om actief met jou loopbaanambities aan de slag te gaan. De Topvakmanschapsdagen werden door de deelnemers beoordeeld met een 8,6.

TopVakmanschapsdagen
De TopVakmanschapsdagen vormen een logisch vervolg op de TopStartersdagen voor jonge vakmensen in de technische installatiebranche. Maar ook voor jonge vakmensen die niet hebben deelgenomen aan Topstarters is het Topvakmanschapsprogramma een investering in je zelf als vakmens. Dennis van der Geest, Ambassadeur TopStarters, tv-presentator, wereldkampioen judo en DJ heeft een prominente rol deze dag, samen met Jan Joost van Gangelen, presentator, verslaggever en sportjournalist. Tijdens deze dag ga je samen met collega’s van andere bedrijven dieper in op de thema’s van de TopStartersdag. Door middel van interactieve workshops besteedt het programma daarnaast ook aandacht aan voor jou belangrijke onderwerpen als projectmanagement, leiding geven, feedback krijgen en samenwerken. Net als bij de TopStartersdagen ontvang je na afloop van jou TopVakmanschapsdag een scholingstegoed van 500 euro die je in overleg met jou werkgever kunt besteden aan het volgen van een cursus of training naar keuze.

De TopVakmanschapsdagen vinden in 2020 plaats op de volgende data en locaties:
•             16 januari          Alkmaar (AFAS Stadion)
•             29 januari          Apeldoorn (Omnisport)
•             4 februari           Enschede (De Grolschs Veste)
•             7 februari           Eindhoven (Philips Stadion)
•             11 februari         Rotterdam (Stadion de Kuip)

De TopVakmanschapsdagen starten om 8.45 uur en eindigen om 15.00 uur.

Aanmelden
Ook dit jaar gaat het weer hard met inschrijvingen. Meld je vandaag nog aan via www.topvakmanschapsdag.nl.

Deel deze pagina