DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

TopVakmanschapsdagen in 2019

20-12-2018

TopVakmanschapsdagen in 2019

Inspirerende TopVakmanschapsdagen!

Ook in 2019 zet OTIB weer nadrukkelijk in op de loopbaanontwikkeling van vakmensen in de technische installatiebranche. Met het organiseren van de inspirerende TopVakmanschapsdagen daagt OTIB je daarom opnieuw uit om actief met jou loopbaanambities aan de slag te gaan.

TopVakmanschapsdagen
De TopVakmanschapsdagen vormen een logisch vervolg op de TopStartersdagen voor jonge vakmensen in de technische installatiebranche. Tijdens deze dag ga je samen met collega’s van andere bedrijven dieper in op de thema’s van de TopStartersdag. Door middel van interactieve workshops besteedt het programma daarnaast ook aandacht aan voor jou belangrijke onderwerpen als projectmanagement, leiding geven, feedback krijgen en samenwerken. Net als bij de TopStartersdagen ontvang je na afloop van jou TopVakmanschapsdag een scholingstegoed van 500 euro die je in overleg met jou werkgever kunt besteden aan het volgen van een cursus of training naar keuze. De TopVakmanschapsdagen vinden in 2019 plaats op de volgende data en locaties:
•             17 januari          Alkmaar (AFAS Stadion)
•             1 februari           Eindhoven (Philips Stadion)
•             6 februari           Apeldoorn (Omnisport)
•             13 februari         Rotterdam (Stadion Feijenoord)
De TopVakmanschapsdagen starten om 8.45 uur en eindigen om 15.00 uur.

Aanmelden
De TopVakmanschapsdagen vinden parallel plaats aan de TopStartersdagen. Kijk voor meer informatie over de verschillende programma’s en de wijze van aanmelding voor de dagen op www.topstarters.otib.nl.

 

Deel deze pagina