DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Training: Krachtig communiceren met nieuwkomers!

23-08-2019

Training: Krachtig communiceren met nieuwkomers!

Meld je aan voor de training op 26 september

Onze branche heeft te maken met grote tekorten aan personeel. Dat vraagt om open armen voor iedereen die wil werken in de techniek. Zij-instromers zijn dus zeer welkom. Een deel van deze groep heeft echter een andere culturele achtergrond, een andere voorgeschiedenis en/of komen uit een ander land. Hoe ga je hier als directeur, leidinggevende of HR-manager mee aan de slag? Om deze vraag te beantwoorden organiseert OTIB op 26 september in Nieuwegein het eerste dagdeel van de training ‘Krachtig communiceren met nieuwkomers!’. Wil jij het optimale rendement halen uit de zij-instromers in jouw organisatie? Wil je weten hoe slim communiceren je helpt méér uit je personeel te halen? Inzicht krijgen over je eigen vooroordelen én die van anderen? Dan mag je deze training niet missen!

Iedereen sterker
Tijdens de training, die speciaal bedoeld is voor leidinggevenden, directeuren en HR-managers, leer je hoe je miscommunicatie of de gevolgen van vooroordelen oplost zonder jezelf, de ander of je bedrijf tekort te doen. Sterker nog: van krachtige communicatie met nieuwe zij-instromers wordt het hele bedrijf sterker! Want als je je bewust bent van je eigen mening en inzichten en die van anderen, dan voorkom je onbegrip. Of erger: pestgedrag, uitsluiting of het (onnodige) vertrek van medewerkers.

Wat kun je verwachten?

  • Een inspirerende en interactieve training van twee dagdelen over krachtig communiceren met zij-instromers met een andere culturele achtergrond, onder leiding van een ervaren trainer.
  • Actuele informatie en effectieve communicatietechnieken.
  • Kennis die je direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.
  • Het leren van vaardigheden die je helpen leiding te geven aan medewerkers met een andere culturele achtergrond.

Aanmelden en meer informatie
Deze training is kosteloos. Je bent van harte welkom om je voor 19 september je aan te melden via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de OTIB Supportdesk via 0800-8855885.
 

Het eerste dagdeel staat gepland op 26 september van 15.00 tot 19.00 uur. Het tweede dagdeel volgt binnen 3 weken.
Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Yvonne Hermkens.
Yvonne Hermkens, Projectmanager OTIB (0348 - 437 316)
 

Deel deze pagina