DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Training Leidinggevend monteur in september van start!

05-07-2018

Training Leidinggevend monteur in september van start!

Speciaal voor leidinggevende monteurs in het midden- en kleinbedrijf!

Als leidinggevend monteur bent u (mede) verantwoordelijk voor een goed verloop van het installatieproces. Met het versterken van uw vakmanschap, uw leiderschap en uw communicatie bent u klaar voor de toekomst. De training Leidinggevend monteur start  begin september in Zwolle en Hilversum. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus schrijf u snel in!

De speciaal voor leidinggevende monteurs in het midden- en kleinbedrijf ontwikkelde training biedt u praktische handvatten voor onder meer het aansturen van uw team en het communiceren met projectleiders.
 

Programma

In de meerdaagse training gaat u actief aan de slag met het versterken van uw vakbekwaamheid en uw leiderschaps- en communicatievaardigheden. Zo stelt u onder meer uw eigen ontwikkeldoel op, leert u helder met uw team te communiceren en versterkt u de effectiviteit van uw overleg met projectleiders. In elke module werkt u vanuit concrete praktijksituaties, zoals het werkbonnendilemma, het doorvragen naar informatie voor uw planning en uw rol tijdens bouwvergaderingen. Uw persoonlijke ontwikkeling wordt extra ondersteund door individuele coachingssessies.
 

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor ervaren monteurs die de overstap naar leidinggevend monteur hebben gemaakt en voor leidinggevend monteurs die de invulling van hun functie verder willen ontwikkelen.
 

Data en locaties

De training gaat op 5 september in Zwolle en op 6 september in Hilversum van start en duurt tot het einde van het jaar. De training bestaat uit twee hele trainingsdagen (van 9.30 tot 16.30 uur), negen dagdelen (van 9.30 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur) en vier persoonlijke coachingssessies van twee uur.
 

Kosten, aanvullende informatie en aanmelden

De via de OSR te declareren deelnamekosten aan de training bedragen 800 euro (excl. btw) per deelnemer. Kijk hier voor meer informatie over het programma, de trainingsdata en uw aanmeldmogelijkheden!
 

Deel deze pagina