DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Uw kennis en ervaring inzetten in het onderwijs?

17-07-2018

Uw kennis en ervaring inzetten in het onderwijs?

Scholingstraject tot hybride vakdocent

De leerlingen die nu worden opgeleid, zijn de toekomstige vakmensen in de technische branches. Een goede opleiding is hierbij van groot belang waarbij aandacht is voor de dagelijkse praktijk. Veel vmbo- en mbo-scholen verwachten binnen vijf jaar een groot tekort aan techniekdocenten. OTIB doet daarom samen met het scholenveld, de sociale partners en de overheid een beroep op werknemers én werkgevers uit de techniekbranches in de regio om bij te dragen aan het opleiden van toekomstige vakmensen.

Scholingstraject

In september 2018 start een oriëntatie-/scholingstraject om medewerker(s) op te leiden om een bijdrage te leveren in het onderwijs. Het gaat om een hybride constructie; het combineren van je hoofdbaan in de techniek met een baan in het onderwijs. Voor werknemers een perfecte kans om hun kennis en ervaring over te dragen aan de nieuwe generatie én hun eigen loopbaan te verbreden. Voor werkgevers een uitgelezen manier om mee te helpen de toekomstige vakmannen en vakvrouwen goed op te leiden én de eigen mensen verder te ontwikkelen!

Nieuwsgierig?

Deelname aan het oriëntatie-/scholingstraject is mogelijk op locaties in meerdere regio's. Meer weten over de scholingsmogelijkheden, wat gevraagd wordt en wat het oplevert? Neem contact op met: 

 

Deel deze pagina