DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vacature Communicatie Specialist

27-11-2018

Vacature Communicatie Specialist

OTIB zoekt Communicatie Specialist 

OTIB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technisch installatiebedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 130.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. OTIB ondersteunt vakmensen bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap. Voor de afdeling communicatie zijn wij op zoek naar een: 

Communicatie Specialist 

(voor 5 dagen per week, 38 uur)

FUNCTIEPROFIEL:

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de communicatie activiteiten van OTIB. Van het formuleren van de corporate communicatie strategie tot en met het uitvoeren van de communicatieplannen voor de projecten, activiteiten en evenementen, zodanig dat de boodschap helder wordt overgebracht aan de juiste doelgroep. Samen met je communicatie collega’s bewaak je de eenheid van de communicatie organisatiebreed om de corporate identity te borgen en te versterken.
 

JOUW TALENTEN:

Je bent een communicatie specialist pur sang. Je bent in staat strategisch mee te denken vanuit communicatie en marketing perspectief, biedt advies aan je collega’s die in het veld aan het werk zijn binnen projecten en activiteiten en hebt een scherp oog voor politieke verhoudingen met externe stakeholders. Je bent een sterke tekstschrijver, met taal die aansluit bij de doelgroep. 
Je bent een teamspeler met een dienstverlenende houding, die op zoek gaat naar resultaten. Je kennis en zeer ruime ervaring liggen op HBO niveau. 
 

WIJ BIEDEN:

Werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Een open, informele werksfeer binnen een organisatie die investeert in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Aanvangssalaris afhankelijk van opleiding en ervaring. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

REACTIE:

Je kunt binnen 14 dagen na het verschijnen van deze vacature een sollicitatie met CV mailen naar Annet van Vreeswijk (HR) vacature@otib.nl.
Voor vragen en verzoek om nadere informatie kun je je richten tot Liesbeth van der Moolen (Hoofd Ondersteuning programma & regio) 06 23973827 of Annet van Vreeswijk (HR) 0348 437 320.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
www.otib.nl
 
OTIB • Korenmolenlaan 4 • Postbus 416 • 3440 AK • Woerden
 

Deel deze pagina