DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vacature directeur stichting Centraal Register Techniek (CRT)

26-04-2019

Vacature directeur stichting Centraal Register Techniek (CRT)

De randvoorwaarden zijn er, nu nog het ondernemingsplan voor het opzetten van het vakpaspoort voor alle vakmensen in de techniek. Zorg jij dat de Stichting Centraal Register Techniek (CRT) op de kaart komt te staan. CRT heeft als doel het aantoonbaar, inzichtelijk en toegankelijk maken van de kwalificaties van personen en bedrijven, en hiermee de ontwikkeling van vakmensen en bedrijven een impuls te geven. Het gaat - in eerste instantie - om de kwalificaties van het vakmanschap in de techniek. Ben jij ondernemend genoeg om de stichting CRT te ontwikkelen, in te richten en het digitale vakpaspoort overtuigend op de kaart zetten? Dan zoeken wij jou als directeur.
 

Directeur 
(voor 5 dagen per week, 38 uur)

Functieprofiel
Je ontwikkelt de Stichting Centraal Register Techniek zodanig dat de stichting het digitale vakpaspoort in de techniek in de markt zet. In eerste instantie ontwikkel je het vakpaspoort voor de technische installatiebranche. Je houdt hierbij rekening met en stemt af met twee besturen. Je legt verantwoording af aan het paritaire stichtingsbestuur van CRT en aan het paritaire bestuur van OTIB, die de financier van de Stichting CRT en haar voornaamste product, het digitale vakpaspoort, is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een businessplan met op termijn een verdien/financieringsmodel en voor het bouwen van de onderneming.

Jouw talenten
Als ervaren manager wissel je soepel tussen verschillende aandachtsgebieden, zoals de belangen van het bestuur, de bedrijven en de certificerende instellingen. Acquisitie, PR strategie en het stakeholdermanagement zijn bekende terreinen. Als sterke ondernemer weet je anderen te overtuigen. Je creëert draagvlak en bent gericht op de lange termijn en bent in staat samenwerkingen aan te gaan en belangen te bundelen. Hierbij neem je op basis van een goed ontwikkelde politiek-bestuurlijke sensitiviteit het bestuur in de ontwikkelingen mee en zorg je voor commitment door mensen te verbinden. Je geeft leiding aan een groeiend aantal medewerkers. Naast een hbo/wo werk- en denkniveau beschik je over gedegen kennis van de technische installatiebranche, bedrijfskunde, acquisitie en ervaring in of affiniteit met het functioneren in een politiek-bestuurlijke omgeving.

Je beschikt over:
  • Ondernemerschap
  • Resultaatgerichtheid
  • Politieke sensitiviteit
  • Innoverend vermogen

Wij bieden
Wij bieden de mogelijkheid en voorwaarden tot het opzetten van een stichting/ onderneming met een eigen businessplan binnen gestelde kaders. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Reactie
Je kunt binnen 14 dagen na het verschijnen van deze vacature een sollicitatie met cv mailen naar Annet van Vreeswijk (HR) vacature@otib.nl.
Voor vragen en verzoek om nadere informatie kun je je richten tot Sven Asijee, directeur OTIB: 06 404 111 08.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
OTIB • Korenmolenlaan 4 • Postbus 416 • 3440 AK • Woerden • www.otib.nl.

 

Deel deze pagina