DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vacature Medewerker Supportdesk

06-11-2019

Vacature Medewerker Supportdesk

OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 130.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. OTIB ondersteunt vakmensen bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap. Wij zijn op zoek naar een:
 
MEDEWERKER SUPPORTDESK
(voor 4 of 5 dagen per week, 32 – 38 uur)
 
Functieprofiel
Jij loopt warm voor het contact met onze klanten: werkgevers en vakmensen. Jij bent een vraagbaak voor iedereen die een volgende stap wil zetten met OTIB om zich verder te ontwikkelen. Of je ze nu telefonisch, per mail of op andere wijze kunt helpen, dat doe je altijd vriendelijk, duidelijk en professioneel. Als medewerker van onze Supportdesk ben je ook het aanspreekpunt voor - en beheerder van de subsidieregelingen die OTIB heeft. Dit doe je niet alleen, maar in een team met drie andere collega’s waar je goed mee kunt samenwerken.
 
Jouw talenten
Klantvriendelijkheid hoeven we je niet meer bij te brengen want jij zet net dat stapje meer. Je maakt gemakkelijk contact met onze klanten en ook met je collega’s. Luisteren kun je als de beste en jij stelt vragen totdat je zeker weet dat je bij de echte vraag bent. Je bent nauwkeurig en zoekt graag de zaken goed uit. Je kunt je goed uitdrukken in het Nederlands en bent goed verstaanbaar. Tot slot ben je flexibel inzetbaar zowel wat betreft het werk als wat betreft je werktijden.

Wij vragen
  • Je beschikt over mbo-4 niveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring.
Wij bieden
Werken in een inclusieve organisatie die wordt gekenmerkt door lef. Een organisatie die innovatief is, waar we werken aan professionalisering en verbinding centraal stellen. Dit doen we in een open, informele werksfeer waarbij we veel waarde hechten aan investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Reactie
Je hebt tot 25 november 2019 de gelegenheid om een motivatiebrief met CV te mailen naar Annet van Vreeswijk (HR) via vacature@otib.nl.
 
Voor vragen kun je je richten tot Sanne van der Hammen (Programmamanager Talentontwikkeling) 0348 437 302 of Annet van Vreeswijk (HR) 0348 437 320.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
www.otib.nl
OTIB • Korenmolenlaan 4 • Postbus 416 • 3440 AK • Woerden
 

Deel deze pagina