DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vacature Projectmanagers

03-04-2019

Vacature Projectmanagers

OTIB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technisch installatiebedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 130.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. OTIB ondersteunt vakmensen bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap. Voor de programmalijnen Talentontwikkeling, Kennisontwikkeling en Instroom van Talent zijn wij op zoek naar:

Projectmanagers 

(voor 4 of 5 dagen per week, 32 - 38 uur)
 
Functieprofiel:
Ben jij één van onze nieuwe projectmanagers die projecten aanstuurt, resultaten boekt én tegelijkertijd partijen verbindt? Samen met andere projectmanagers zet jij je in om vakmensen in de technische installatiebranche in staat te stellen hun talenten te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Dit bereiken we door het aanbieden en – in samenwerking met belanghebbenden – ontwikkelen van diverse producten en diensten die aansluiten bij de behoefte van de branche. Je vertaalt strategische thema’s uit een programmalijn naar uitvoerbare producten of activiteiten. Je bent projectmanager van de projecten binnen het thema, neemt initiatieven en bereidt projecten voor waarbij je rekening houdt met de diverse doelgroepen in de samenleving. Je zorgt voor draagvlak bij de voornaamste belanghebbenden zoals de installatiebedrijven met hun vakmensen, kennisorganisaties en externe samenwerkingspartners.
 
Jouw Talenten:
Je bent een ervaren projectmanager met kennis van of affiniteit met deze branche of met één van de programma’s binnen de programmalijnen Talentontwikkeling, Kennisontwikkeling of Instroom van Talent. Naast een hbo/wo werk- en denkniveau beschik je over de volgende competenties:
  • plannen en organiseren
  • organisatiesensitiviteit
  • aandacht voor details
  • samenwerken
Wij bieden:
Werken in een inclusieve organisatie die wordt gekenmerkt door lef en waar we iedere dag het beste uit onszelf halen. Een organisatie die innovatief is, waar we professionaliteit belangrijk vinden en verbinding centraal stellen. Dit doen we in een open, informele werksfeer waarbij we veel waarde hechten aan investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 
Reactie:
Je kunt binnen 14 dagen na het verschijnen van deze vacature een sollicitatie met cv mailen naar Annet van Vreeswijk (HR) vacature@otib.nl. Kijk voor meer informatie over de functie en de drie programmalijnen op www.otib.nl/vacatures. Voor nadere informatie kun je je richten tot Annet van Vreeswijk (HR) 0348 437 320.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld
 
OTIB • Korenmolenlaan 4 • Postbus 416 • 3440 AK • Woerden • www.otib.nl
 

Deel deze pagina