DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vacature Regiomanager Bedrijven

20-03-2019

Vacature Regiomanager Bedrijven

OTIB zoekt Regiomanager Bedrijven

OTIB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technisch installatiebedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 130.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. OTIB ondersteunt vakmensen bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap. Voor de regio Noordwest-Nederland zijn wij op zoek naar een:

Regiomanager Bedrijven

(voor 5 dagen per week, 38 uur)

Functieprofiel:
Samen met andere Regiomanagers ben je verantwoordelijk voor het stimuleren en realiseren van instroom en gekwalificeerde vakmensen binnen de technische installatiebranche. In samenwerking vertaal je landelijk beleid van de drie programmalijnen: individuele talentontwikkeling, kennisontwikkeling en het bevorderen van instroom, naar regionaal beleid. Je signaleert trends en ontwikkelingen en initieert concrete activiteiten. Met de kennis en ervaring uit de regio draag je bij aan het ontwikkelen van landelijk beleid. Tevens verken je kansen, innovatiemogelijkheden en verbind je scholingsactiviteiten met bedrijven in de sector.
Je realiseert en onderhoudt een sterk netwerk van de bedrijven met hun vakmensen en belanghebbenden in de regio door hen te bezoeken, waarbij je o.a. diensten van OTIB onder de aandacht brengt die aansluiten bij de behoefte van het bedrijf. Voor de realisatie van regionale projecten werf je projectleiders en je bent regelmatig zelf actief als projectleider.
De Regiomanager Bedrijven is resultaatverantwoordelijk en rapporteert aan het Hoofd Regiozaken.

Jouw talenten:
De functie is op hbo+-niveau. Naast een gedegen kennis van de installatiebranche, de arbeidsmarkt, onderwijs en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, beschik je over een dienstverlenende houding en een praktische instelling. Je bent alert op maatschappelijke ontwikkelingen en in staat de belangen van OTIB als opdrachtgever te bewaken in relatie met de bedrijven, hun vakmensen en overige partijen. Je wekt vertrouwen en stelt effectief doelen en prioriteiten. Je hebt een proactieve en flexibele houding, ook over werken in de avond of weekenden. Als teamspeler voor al je collega’s optimaliseer je samen met hen de dienstverlening voor de branche en de vakmensen.
De regio Noordwest-Nederland bestaat uit de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

Wij bieden:
Werk in een dynamische, ambitieuze en open organisatie met een informele werksfeer. OTIB investeert ook in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie:
Je kunt binnen 14 dagen na het verschijnen van deze vacature een sollicitatie met CV mailen naar Annet van Vreeswijk (HR), vacature@otib.nl

Voor vragen en verzoek om nadere informatie kun je je richten tot Marcel Zegers (Hoofd Regiozaken) 06 222 32457 of Annet van Vreeswijk (HR) 0348 437 320.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.otib.nl
 
OTIB • Korenmolenlaan 4 • Postbus 416 • 3440 AK • Woerden

Deel deze pagina