DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vacature Secretaresse

05-11-2019

Vacature Secretaresse

OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 130.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. OTIB ondersteunt vakmensen bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap. Voor het secretariaat zijn wij op zoek naar een:

SECRETARESSE 

(voor 4 of 5 dagen per week, 32 - 38 uur)

Functieprofiel:
Kun jij tegen wat chaos en hectiek en laat jij je niet gek maken door de wensen van een team enthousiaste projectmanagers? Kom dan bij ons werken, wij zijn volop in ontwikkeling. Je maakt deel uit van een team van zes secretaresses, waarbinnen je je eigen taken hebt.
Ontzorgen is een van jouw sterkste drijfveren. Je werkt aan het opstellen van overeenkomsten, afhandelen van de mail, agendabeheer met behulp van Outlook, het plannen en organiseren van bijeenkomsten, notuleren en andere ondersteunende werkzaamheden.

Jouw Talenten:
Je bent een nuchtere, proactieve teamplayer, en je werkt graag met verschillende mensen samen. Je staat open voor feedback en neemt initiatief waar nodig. Je kunt snel omschakelen omdat er meerdere projecten lopen. Je denkt mee en vooruit en kunt goed organiseren en plannen. Ook ben je nauwkeurig, integer en loyaal. Daarnaast ben je klantgericht en collegiaal en springt in voor een ander waar nodig.

Wij vragen:

  • Je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau, aangevuld met Schoevers (of gelijkwaardig);
  • Jouw Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend in woord en geschrift;
  • Het MS Office pakket beheers jij goed en andere computerprogramma’s maak jij je snel eigen.

Wij bieden:
Werken in een inclusieve organisatie die wordt gekenmerkt door lef en waar we iedere dag het beste uit onszelf halen. Een organisatie die innovatief is, waar we werken aan professionalisering en verbinding centraal stellen. Dit doen we in een open, informele werksfeer waarbij we veel waarde hechten aan investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Reactie:
Je hebt tot 22 november 2019 de gelegenheid om een motivatiebrief met CV te mailen naar Annet van Vreeswijk (HR) vacature@otib.nl.

Voor vragen kun je je richten tot Liesbeth van der Moolen (Hoofd Ondersteuning Programma & Regio) 0348 437 373 of Annet van Vreeswijk (HR) 0348 437 320.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

www.otib.nl
OTIB • Korenmolenlaan 4 • Postbus 416 • 3440 AK • Woerden

 

Deel deze pagina