DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Van Lente en Raccordie Metalliche winnen de Best Stand Awards 2019

16-09-2019

Van Lente en Raccordie Metalliche winnen de Best Stand Awards 2019

Op de Vakbeurs Installatie-en Elektrotechniek  te Hardenberg werden op de laatste beursdag de best-stand-awards uitgereikt aan de winnende standhouders Van Lente Systeemintegratie uit Deventer en het Italiaanse Raccordie Metalliche. Volgens de ruim 300 MBO-scholieren die deelnamen aan de CollegeTour, waren het deze twee standhouders die qua presentatie en enthousiasme het best scoorden.

OTIB, het Opleiding- en Ontwikkelingsfonds voor de Technische Installatiebedrijven, organiseert elk jaar tijdens deze vakbeurs de CollegeTour voor MBO scholieren. Aan de hand van een route langs diverse standhouders maken de scholieren kennis met de beurs en de een diversiteit aan producten, technische innovaties en toepassingen. Elke deelnemende standhouder heeft voor hun een presentatie en een opdracht voorbereid. De scholier met het beste resultaat wint hiermee een prijs voor z’n hele klas. En voor de 2 beste presentaties zijn er de Best Stand Awards, gekozen door de scholieren.

Van Lente Systeemintegratie scoorde met name hoog door hun minifabriek, een model waar kazen automatisch werden gesorteerd, gestempeld en opgeslagen. Volgens Jeffrey Giezeman van Van Lente sprak het extra tot de verbeelding dat het model ontwikkeld en gemaakt is door een 21 jarige HBO student.

Ronald van Dam vertegenwoordiger voor Raccordie Metalliche in Nederland, toonde zich eveneens een trotse winnaar. Voor een ogenschijnlijk eenvoudig product
in persfittingen is het ons gelukt om de scholieren te enthousiasmeren, door met passie en trots over ons innovatieve product te vertellen, maar ook omdat we het contact erg leuk vinden met deze jonge mensen die onze toekomstige klanten of vakgenoten kunnen zijn.

 

OTIB Regiomanager André Bouwmeester reikt de beide awards uit aan de winnende standhouders. Met een bos bloemen van beursorganisatie Easyfairs.

Deel deze pagina