DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Van Topvakman naar TopMeester: geef je op voor de inspirerende TopMeesterschapsdagen

16-04-2019

Van Topvakman naar TopMeester: geef je op voor de inspirerende TopMeesterschapsdagen

Nog maar enkele plekken beschikbaar

In 2019 organiseert OTIB de OTIB Topmeesterschapsdagen. Deze inspirerende dagen, speciaal voor ambitieuze werknemers in de installatietechniek, vinden plaats in heel Nederland. Door een dag vol intensieve inhoudelijke verdieping en persoonlijke coaching te volgen, til je je loopbaan naar een hoger plan.

Inspirerend programma
Onder leiding van Wilfred Genee volg je een uitdagend programma. Over leiderschap, over jouw bijdrage aan de energietransitie en over hoe je je persoonlijke doelen kunt stellen en halen.

Op vier locaties in Nederland
We organiseren de dagen in vier steden: Delft, Apeldoorn, Venlo en Amsterdam. Op dit moment is er alleen nog plek in Venlo, maar je kunt je op de wachtlijst laten zetten. Kijk hiervoor op www.topmeesterschapsdag.nl

Verandering vraagt om topmeesters
De taak die er nu ligt voor de installatiebranche, met o.a. de energietransitie en andere trends in de samenleving, vraagt om professionals die van inhoud weten en stevig in hun schoenen staan. Daarom heeft OTIB, samen met sociale partners, in 2019 de TopMeesterschapsdagen ontwikkeld. Zodat de branche ook voorbereid is op de toekomst en toptalent behouden blijft. 

Deel deze pagina