DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Vermomd op de werkvloer

23-11-2017

Vermomd op de werkvloer

Undercover Boss NL-aflevering met Henjo Groenwegen, algemeen directeur installatiebedrijf Feenstra

Hoe goed kennen werkgevers de werkvloer? En hoe goed kent de werkvloer de werkgever? In het SBS6-programma Undercover Boss NL kunnen directeuren van grotere Nederlandse ondernemingen dit zelf ervaren door een week lang als ‘nieuwe collega’ te zien hoe hun bedrijf in de praktijk functioneert. Ook Henjo Groenewegen, algemeen directeur van installatiebedrijf Feenstra in Amstelveen, nam de proef op de som en wist zijn medewerkers zowel op de werkvloer als na afloop van het tv-programma te verrassen.

In de op 16 november uitgezonden aflevering installeert directeur Groenewegen als herintreder een cv-ketel, assisteert hij zijn medewerkers bij het onderhouden van ketels en beveiligingssystemen en staat hij met angstzweet op zijn voorhoofd met zonnepanelen op een dak. Naast het in ontvangst nemen van (milde) kritiek van zijn medewerkers, krijgt de directeur hierbij ook meer zicht op de werkbeleving op de werkvloer en op de mate waarin zijn medewerkers een afstand tussen de werkvloer en de directie ervaren. Aan het eind van de uitzending komt één van zijn medewerkers met een schok tot de ontdekking dat hij zijn directeur een dag lang aan het werk heeft gezet.

De op 16 november uitgezonden Undercover Boss NL-aflevering met Henjo Groenwegen kunt u bekijken op www.sbs6.nl.

Deel deze pagina