DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Verrijk je personeelsbestand met de masterclass Diversiteit en inclusie!

30-09-2019

Verrijk je personeelsbestand met de masterclass Diversiteit en inclusie!

Meld je aan voor de P&O-masterclass

Veel bedrijven in de technische installatiebranche zijn hard op zoek naar vakmensen. Tegelijkertijd blijft een groot potentieel op de arbeidsmarkt onaangeroerd: vrouwen, mensen met een arbeidshandicap of een migratieachtergrond. De P&O-masterclass ‘Diversiteit en inclusie, een verrijking van je personeelsbestand’ biedt je tips om juist deze nieuwe werknemers te vinden, aan te trekken en te behouden. Schrijf je nu in! De P&O-masterclass ‘Diversiteit en inclusie, een verrijking van je personeelsbestand’ is de eerste masterclass uit de reeks P&O-masterclasses 2019.

In de P&O-masterclasses helpt OTIB je om je P&O-vakmanschap te versterken. De bouwstenen van de masterclasses zijn ontmoeten, verdiepen en van elkaar leren. Het verbinden van kennis en ervaring in jouw dagelijkse praktijk staat centraal. Per masterclass gaan we in op een voor jou relevant en actueel thema.

Programma
Onder andere naar aanleiding van een bezielend verhaal van Melvin Tjoe Nij, oprichter van The Young Global People en The Other Network. In de tweedaagse masterclass ga je samen met andere branche-P&O’ers aan de slag met de theorie en de praktijk van diversiteit en inclusie. Zo vergroot je op de eerste dag je inzicht in de begrippen diversiteit (een mix van verschillen) en inclusie (de manier waarop je met verschillende mensen omgaat) en bekijk je alle voor je bedrijf relevante factoren die aan deze begrippen zijn verbonden. Op de tweede dag stel je een specifiek op jouw bedrijf gericht plan van aanpak op waarbij je je laat inspireren door best practices en gebruik maakt van werkbare instrumenten.


Data en locaties
De P&O-masterclass bestaat uit 2 bijeenkomsten van 4 uur en vinden plaats op de volgende data en locaties:

  • Omgeving Zwolle: 4 en 21 november
  • Omgeving Amsterdam: 5 en 25 november
  • Omgeving Den Bosch: 7 en 26 november

De masterclassbijeenkomsten starten om 15.00 uur en duren tot 19.00 uur. Voor een kleine avondmaaltijd wordt gezorgd. 

Meer informatie en aanmelden
De masterclass staat open voor iedereen die in zijn of haar bedrijf verantwoordelijk is voor P&O. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan voor deze kosteloze masterclass of neem contact op met de OTIB Supportdesk via 0800-8855885De flyer voor de P&O-masterclass vind je hier.

Deel deze pagina