DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Versterk de veiligheid op de werkvloer met de workshops VCA en RI&E!

05-06-2019

Versterk de veiligheid op de werkvloer met de workshops VCA en RI&E!

Meld je aan voor de workshops VCA en RI&E!

Veilig en gezond werken begint met kennis. Kennis van de risico’s op de werkvloer en kennis van de manieren waarop u deze risico’s kunt verkleinen of voorkomen. Met de workshops VCA en RI&E biedt II Mens en Werk u een stevige basis om veilig en gezond werken in de praktijk te realiseren. U heeft dus alle reden om deze workshops te volgen!

De door II Mens en Werk verzorgde workshops VCA en RI&E helpen bedrijven bij het versterken van hun kennis en vaardigheden op het gebied van veilig en gezond werken. Zo geeft de workshop VCA u inzicht en praktische hulpmiddelen bij het opstellen van een kwaliteitshandboek en biedt de workshop RI&E u praktische handvatten om ongevallen en verzuim te voorkomen.

Workshop VCA
In de workshop VCA gaat u aan de slag met zowel de achtergrond en de inhoud van de VCA 2017/6.0 en het certificatieproces als met de wijzigingen ten opzichte van de voorgaande norm en branche-RI&E. De workshop start om 9.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een gezamenlijke lunch.

De VCA-workshop vindt plaats op donderdag 13 juni in hotel-restaurant Van der Valk in Nieuwerkerk a/d IJssel (*).

Workshop RI&E
In de workshop RI&E gaat u aan de slag met zowel de basis- als de project-RI&E. Om de juiste veiligheidsmaatregelen in uw bedrijf te kunnen nemen, is hierbij veel ruimte voor het stellen van vragen. De workshop start om 9.00 uur en wordt om 12.30 uur afgesloten met een gezamenlijke lunch.

De RI&E-workshop vindt plaats op de volgende data en locaties:

Datum Locatie Doelgroep Aanmelden
18 juni  Van der Valk Duiven Voor alle I&I bedrijven Meld u snel aan!
19 juni Van der Valk Nieuwerkerk a/d IJssel Voor alle I&I bedrijven Meld u snel aan!
20 juni  Van der Valk Vianen Voor alle I&I bedrijven Meld u snel aan!
5 september Van der Valk Assen Speciaal voor leden VIB en NVKL Meld u snel aan!
28 november  Van der Valk Amersfoort Speciaal voor leden VIB en NVKL Meld u snel aan!


Voorbereidingen voor de deelnemers
Neem zelf een laptop waarmee u via WiFi kunt werken. Let daarbij op: oude laptops hebben soms een besturingssysteem dat niet krachtig genoeg meer is. Laptops die al even niet gebruikt zijn: zet die de dag van te voren even aan met internetverbinding zodat eventuele software-updates geladen worden. Als u dat niet doet, kan de computer gaan blokkeren op de workshopdag en dat is zonde van de tijd. Vergeet uw voedingskabel niet. 

Zorg dat u een inlog account heeft voor de RI&E.  Heeft u die nog niet? Kijk dan hier hoe die kan verkrijgen: rie.ii-mensenwerk.nl/site/nl/meer-informatie/veel-gestelde-vragen 
Regel dit dus ruim van tevoren en zorg dat u de wachtwoorden bij u heeft. Test thuis of u kunt inloggen met de inloggegevens, zodat dit ook lukt op de workshopdag.
 

Deel deze pagina