DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Versterk uw service met nieuwe leergangen!

28-03-2017

Versterk uw service met nieuwe leergangen!

Twee nieuwe OTIB-leergangen voor de technische service verlening.

De technische installatiebranche verandert continu: technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op, de markt trekt aan en uw klanten vragen meer en meer om advies op maat. Succesvolle bedrijven spelen hier op in door de behoefte van hun klant te kennen, de klant deskundig te adviseren en maatwerk te leveren. Twee nieuwe OTIB-leergangen stellen u in staat om zo goed mogelijk met uw klant mee te denken en om met uw dienstverlening  aantoonbaar bij te dragen aan het succes van uw klant en uw bedrijf. Maak werk van uw service en meld u aan!
 

De twee unieke leergangen zijn speciaal ontwikkeld voor managers respectievelijk monteurs, ICT-ers en engineers in de technische service verlening.

Leergang Professioneel Servicemanagement: van goede service naar nieuwe businessmodellen

In deze leergang staat het businessmodel van uw service centraal. De leergang leert u de behoefte van uw klant (nog) beter te begrijpen en biedt u inzicht in de mogelijkheden van uw dienstverlening voor het succes van uw klant. Met het kennen van uw klant, het leveren van maatwerk en het met uw service overtreffen van de verwachtingen van uw klant versterkt u niet alleen de positie van uw klant, maar ook die van uzelf!  
Aan de hand van de strategische doelen van uw bedrijf en uw persoonlijke doelstellingen voor uw performance en persoonlijke ontwikkeling gaat u in de leergang aan de slag met uw eigen serviceverbeterplan. U wordt hierin begeleid door inspirerende experts op het gebied van serviceverlening en organisatieontwikkeling.
Het programma bestaat uit één masterclass, vijf leersessies en tussentijdse intervisiebijeenkomsten over een periode van zeven maanden. Na het volgen van het leertraject beschikt u over kennis en handvatten om uw strategische doelen te vertalen naar uw team en heeft u uw financiële en juridische kennis van servicemanagement verrijkt. Daarnaast beschikt u over tools om uw servicedashboard in te richten en prestaties te managen en bent u ook in staat uw medewerkers in hun eigen service-professionalisering te betrekken en begeleiden.
De leergang is bedoeld voor op HBO-niveau werkzame managers en medewerkers die binnen uw bedrijf verantwoordelijk zijn voor de serviceverlening.

Leergang Professioneel Servicetechnicus: van servicemonteur naar professioneel adviseur

In deze leergang leert u proactief, flexibel en creatief op locatie met uw klant mee te denken en bent u vooral zelf aan zet. De leergang bestaat uit een training, praktijkopdrachten en individuele coaching waarin uw eigen praktijk centraal staat. Gedurende de leergang gaat u de slag met een operationeel service-verbeterplan en werkt u aan het verbeteren van uw vaardigheden in de dagelijkse praktijk op de werkvloer en in het contact met uw klanten.
Het programma bestaat uit vijf trainingsdagen en een integratiedagdeel die binnen een periode van vijf maanden worden afgerond. Na het volgen van de leergang kunt u het bedrijf waarvoor u werkt in verschillende situaties goed vertegenwoordigen en bent u in staat uw klanten hierbij persoonlijk en servicegericht te benaderen en adviseren. Ook beschikt u na afloop van de leergang over een persoonlijk ontwikkelplan en een in uw organisatie te implementeren verbeterplan.
Deze leergang is bedoeld voor monteurs, ICT-ers en engineers die in de technische dienstverlening werken of willen werken. De leergang is gericht op MBO/MBO+-niveau en vereist geen voorkennis of ervaring.

Kosten en aanmelding

Voor beide leergangen geldt een  eigen bijdrage van 800 euro per deelnemer. Aanmelden voor de leergang Professioneel Servicemanagement kan via www.otib.nl/psm; aanmelden voor de leergang Professioneel Servicetechnicus via www.otib.nl/pst.
 

Deel deze pagina