DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Webinar ‘communicatie en leiderschap tijdens corona’

27-05-2020

Webinar ‘communicatie en leiderschap tijdens corona’

OOM, Koninklijke Metaalunie, OTIB en Techniek Nederland willen ondernemende vrouwen in de technische sector versterken. Sinds de uitbraak van de coronacrisis is dat alleen maar actueler geworden. Daarom helpen wij jou als ondernemende vrouw graag met kennis en inspiratie over communicatief leiderschap in crisistijd. Op dinsdag 12 mei was het webinar.

Medewerkers aansturen en goed communiceren in crisistijd, dat kan nog best lastig zijn. Je moet je constant aanpassen aan de dagelijkse realiteit, maar ook een visie hebben op hoe je straks verder kunt. Hoe zorg je goed voor jezelf en je mensen én sta je stevig je vrouw als leidinggevende in de technische branche?

In de webinar ‘communicatie en leiderschap tijdens corona’, speciaal voor de ondernemende vrouwen in de techniek, namen Suzanne Reep en Shira van der Werf je in 1,5 uur mee de diepte in. Ze gingen in op vragen als:

  • Wat is er in deze crisis nodig op het gebied van leiderschap?
  • Hoe speel je op twee velden: het nu en ‘straks’?
  • Hoe communiceer je effectief met medewerkers en anderen?

Meer informatie
Bekijk hier de video van het webinar.

Deel deze pagina