DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Wederom groot succes voor TopStarters- en TopVakmanschapsdagen

28-03-2019

Wederom groot succes voor TopStarters- en TopVakmanschapsdagen

Ruim 1600 jonge vaktalenten werken gemotiveerd aan hun persoonlijke vaardigheden

OTIB zet zich in voor de ontwikkeling van talent in de technische installatiebranche. Daarom organiseren we onder andere ieder jaar de TopStarters- en TopVakmanschapsdagen. Deze dagen in januari en februari zijn hét moment dat jonge vaktalenten uitgedaagd worden om zich verder te bekwamen in belangrijke skills, zoals communiceren, samenwerken en doelen stellen.

Van starter naar TopStarter
Tijdens de dertiende editie van de TopStartersdagen volgden 1200 deelnemers interactieve workshops om zichzelf te verbeteren. Deze starters in de branche beleefden een ochtend vol inspiratie en coaching. Zo moesten zij o.a. in de workshop ‘Samenwerken’ met een groep voor hen onbekende branchegenoten een energieopwekkende windmolen bouwen.

Aan het eind van de dag werden alle deelnemers ultiem uitgedaagd in The Game. In dit grootse praktijkspel kwamen alle thema’s van de dag samen. Om de jongeren ook te laten zien wat de toekomstige mogelijkheden zijn in de techniek, werd The Game met een Hololens gecontroleerd.

Van TopStarter naar TopVakman
Dit jaar organiseerden we voor de vierde keer op rij ook de TopVakmanschapsdagen, voor jonge medewerkers die al wat langer in de branche werkzaam zijn. In Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Rotterdam kwamen bijna 400 deelnemers samen om aan de slag te gaan met hun persoonlijke ontwikkeling. Het accent ligt in deze dagen op projectmanagement, klantgerichtheid, leiding geven en ontvangen, en communiceren.

Certificaat en scholingsvoucher
De Topstarters- en Topvakmanschapsdagen zijn sterk inhoudelijke dagen waarbij de deelnemers ontzettend veel leren. Dat mag dan ook zichtbaar gemaakt worden. Daarom ontvangen alle deelnemers na afloop een certificaat. Ook krijgen zij een scholingsvoucher van €500,- om hun (hernieuwde) motivatie om te zetten in verdere ontwikkeling.

In 2019 nog hogere beoordelingsscores
De kwaliteit van de dagen is opnieuw gestegen. Vorig jaar beoordeelden de Topstarters hun dag met een 8,7 en de Topvakmannen met een 8,4. Dit jaar was dat respectievelijk een 9 en een 8,6!

Gun jij je jezelf of een collega ook zo’n dag? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe dagen.

 

Deel deze pagina