DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Wees op tijd! Dien uw financiële aanvraag van 2016 voor 1 maart 2017 in

27-02-2017

Wees op tijd! Dien uw financiële aanvraag van 2016 voor 1 maart 2017 in

Een impuls aan scholing

Let op: U kunt in het kader van Branche Breed Opleiden 2016 aanvragen indienen tot 1 maart 2017

OTIB biedt bedrijven via een financiële tegemoetkoming de mogelijkheid een extra impuls te geven aan hun opleidingsbeleid. Met scholing kunnen werknemers hun positie en die van het bedrijf waar zij werken verbeteren.

Tegemoetkoming cursuskosten
Heeft uw werknemer in de periode van 1 januari 2016 tot en met 31 december 2016 een cursus gevolgd en afgerond? Dan is het mogelijk om een tegemoetkoming voor de cursuskosten te ontvangen. De tegemoetkoming geldt voor een ruime selectie van de meest gevolgde cursussen binnen de branche. De tegemoetkoming staat open voor alle bij OTIB aangesloten bedrijven. Voor het jaar 2016 kunt u uiterlijk tot en met 28 februari 2017 uw aanvraag indienen. Dit kunt u doen bij OTIB Projectservice.

Procedure
Onder aanvragen kunt u lezen welke procedure hiervoor geldt en vindt u de benodigde formulieren. Meer weten over de spelregels kijk dan onder voorwaarden. Onvolledige aanvragen of aanvragen die op of na 1 maart 2017 door OTIB Projectservice worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen. Volledig ontvangen aanvragen worden op volgorde van datum en tijd verwerkt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met OTIB Projectservice via telefoonnummer 0348-437 340 of per e-mail.

 

Deel deze pagina