DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Wegens groot succes weer workshops OTIB-skillsmanager

21-03-2018

Wegens groot succes weer workshops OTIB-skillsmanager

Schrijf u nu in!

Veel installatiebedrijven lopen tegen de vraag aan: hoe geven we vorm aan het functionerings- en ontwikkelingsbeleid van onze organisatie? Wie doet wat binnen het bedrijf, waarom en welke kennis is daarvoor nodig? Hoe functioneren onze medewerkers en hoe functioneren we als organisatie als geheel? Essentiele vragen! OTIB-skillsmanager helpt u bij het vinden van de antwoorden.  Zet dit effectieve online-instrument nu in! Hoe?  OTIB organiseert na grote succes vorig jaar weer  speciale workshops waarin u in alle rust met OTIB-skillsmanager aan de slag kunt gaan. Meld u nu aan!

Programma

Weg van kantoor, weg van collega's met vragen en weg van telefonische onderbrekingen maakt u in de workshop een begin met het inrichten van OTIB-skillsmanager. Zo stelt u het functiehuis van uw organisatie op en vult u leidinggevenden en teams in het systeem in. Ervaren adviseurs helpen u om flinke stappen te maken, zodat de inrichting van het instrument u op uw kantoor vrijwel geen tijd meer kost.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor alle werkgevers en P&O-functionarissen die nog niet met OTIB-skillsmanager bekend zijn, die met het instrument te maken krijgen of behoefte hebben aan het opfrissen van hun kennis.

Data en locaties

De workshops vinden plaats van 15.00 tot 19.00 uur. U kunt kiezen uit de volgende data en locaties: 

  • Donderdag 12 april        Zwolle
  • Dinsdag 17 april             Den Bosch
  • Donderdag 19 april        Hoofddorp
  • Donderdag 7 juni            Ruurlo
  • Dinsdag 12 juni               Den Haag - Nootdorp
  • Donderdag 14 juni          Woerden

Aanmelden

Met het aanklikken van de plaatsnaam kunt u zich bij projectleider OTIB-skillsmanager Liesbeth van der Moolen aanmelden voor uw kosteloze deelname aan de workshop.

Meer informatie

Wilt u meer weten over OTIB-skillsmanager? Kijk dan hier voor meer informatie.

 

Deel deze pagina