DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Workshop OTIB-skillsmanager, 16 april 2020

11-02-2020

Workshop OTIB-skillsmanager, 16 april 2020

Meld je aan voor de Workshop OTIB-skillsmanager

Je hebt het al tijdje op de stapel liggen van 'to-do', maar het komt er niet van. Je bent misschien wel eens begonnen, maar toen de vragen kwamen, ben je ook weer gestopt. Wanneer je al kennis hebt gemaakt met OTIB-skillsmanager en al weet dat je hier graag mee aan de slag wilt, kom dan naar de workshop op 3 oktober.

Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met het inrichten van het systeem. Je maakt het functiehuis van je organisatie, je richt het systeem in, met leidinggevenden en teams. Achter een laptop ben je zelf aan het werk. Weg van kantoor, weg van collega's met vragen en telefonische onderbrekingen. In het bijzijn van ervaren adviseurs die je ondersteunen en begeleiden bij het inrichten van het instrument. Tijdens deze workshop van 4 uur kun je grote stappen maken voor het inrichten, zodat het je op kantoor vrijwel geen tijd meer kost.

Datum, locatie en aanmelden
Donderdag 16 april 2020, van 15.00 tot 19.00 uur
Kantoor van OTIB, Korenmolenweg 4 in Woerden

Aanmelden voor de workshop kan door een mail te sturen naar otibskillsmanager@otib.nl.

Wil je liever een workshop bij jou op kantoor, neem dan contact op met een van de adviseurs: 

Deel deze pagina