DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Workshop OTIB-skillsmanager: weg van je werkplek aan de slag met OTIB-skillsmanager!

25-04-2019

Workshop OTIB-skillsmanager: weg van je werkplek aan de slag met OTIB-skillsmanager!

Meld je aan voor de workshop OTIB-skillsmanager

Veel installatiebedrijven lopen tegen de vraag aan: hoe geven we vorm aan het functionerings- en ontwikkelingsbeleid van onze organisatie? Wie doet wat binnen het bedrijf, waarom en welke kennis is daarvoor nodig? Hoe functioneren onze medewerkers en hoe functioneren we als organisatie als geheel? Essentiële vragen! OTIB-skillsmanager helpt je bij het vinden van de antwoorden. Zet dit effectieve online-instrument nu in! Hoe? OTIB organiseert na grote succes vorig jaar weer speciale workshops waarin je in alle rust met OTIB-skillsmanager aan de slag kunt gaan. Meld je nu aan!

Programma
Achter een laptop ben je zelf aan het werk. Weg van kantoor, weg van collega's met vragen en weg van telefonische onderbrekingen maak je in de workshop een begin met het inrichten van OTIB-skillsmanager. Zo stel je het functiehuis van jouw organisatie op en vul je leidinggevenden en teams in het systeem in. Ervaren adviseurs helpen je om flinke stappen te maken, zodat de inrichting van het instrument op jouw kantoor vrijwel geen tijd meer kost.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor alle werkgevers en P&O-functionarissen die nog niet met OTIB-skillsmanager bekend zijn, die met het instrument te maken krijgen of behoefte hebben aan het opfrissen van hun kennis.

Data en locaties
De workshops zijn centraal in het land van 15.00 – 19.00 uur: 

  • Dinsdag 14 mei:                            Woerden
  • Donderdag 3 oktober:                   Woerden

Aanmelden
Aanmelden? Stuur een mail met uw gegevens en de datum van de workshop aan otibskillsmanager@otib.nl

Meer informatie
Meer informatie over de workshops vind je op www.otibskillsmanager.nl/workshops.

 

Deel deze pagina