DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Workshop Sterk in je Werk

27-06-2019

Workshop Sterk in je Werk

Meld je aan voor de workshop!

Wat wil je ontwikkelen? Waar wil je naartoe? Of waar móet je naartoe ontwikkelen, gezien de nieuwe trends? De avondworkshop Sterk in je Werk helpt je met het beantwoorden van deze en andere belangrijke vragen. Bij jou in de regio!

Terugblik workshop
Ook in de afgelopen maand heeft een aantal workshops Sterk in je Werk plaatsgevonden. Zo kwamen op 18 juni in Broek op Langedijk zo’n 55 medewerkers uit onze branche bijeen om intensief en interactief aan de slag te gaan met de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat de workshop interessant is voor alle medewerkers uit de installatiebranche blijkt wel uit de diversiteit van de deelnemers. Van monteur tot administratief medewerker of P&O-adviseur, van technicus tot servicemedewerker of calculator. De workshop werd positief ontvangen en kreeg als cijfer een 8+.

Ook tijdens de workshop van 25 juni in Alphen a/d Rijn gingen de deelnemers enthousiast aan de slag met vragen als ‘Wat is mijn ambitie?’, ‘Welke ontwikkelingen zijn daarbij relevant?’ en ‘Welke stappen kunnen mijn helpen om mijn ambitie te realiseren?’ Zij beoordeelden deze avond met een mooie 8,2.

Incompany training
In mei werd de workshop Sterk in je Werk als incompany training binnen een bedrijf gegeven. Tijdens deze workshop zijn de deelnemers aan het denken gezet en hebben zij handvaten gekregen om hun eigen drijfveren, mogelijkheden en doelen scherp te stellen. Na afloop zijn zij direct aan de slag gegaan met de vele tips die ze hebben gekregen. Ze zijn gestimuleerd om het hun leidinggevende in gesprek te gaan over hun ontwikkeling en na te denken over welke opleiding ze willen doen. Ook is gesproken over de mogelijkheden van een gesprek met een OTIB ontwikkelcoach om samen een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Kortom, er is een mooie eerste stap gezet in de ontwikkeling van de deelnemers.

Ontwikkelcoach en waardebon
In de workshop maak je kennis met jouw persoonlijke ontwikkelcoach die je met enkele gesprekken bij jouw persoonlijke ontwikkeling kan begeleiden. Ook ontvang je een waardebon van 500 euro die je in overleg met jouw werkgever kunt inzetten voor het volgen van een cursus of training.

Data, locaties en aanmelden
BeKijk hier het complete workshopoverzicht en meld je snel aan!

Deel deze pagina