DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Zorg dat jij impact maakt!

09-07-2018

Zorg dat jij impact maakt!

Bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers en HRmedewerkers

Op donderdag 13 september organiseert OTIB, in samenwerking met OOM, OOC en WePowerPeople een landelijke bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers en HRmedewerkers in technische bedrijven. Ben je ondernemer, mede-eigenaar of HRmedewerker? En wil je als vrouw meer impact in de typische mannenwereld binnen technische bedrijven? Schrijf je dan nu in en maak die impact!

Wat kun je verwachten?

Ervaringen, inspiratie, tips, inzichten, netwerken en een door vrouwen gebrouwen biertje bij de borrel. Rallycoureur Sascha Bloemhoff komt vertellen over haar spannende rallyervaring door mee te rijden met het eerste vrouwenteam in de Rally van Marokko. Onderneemster Ellen Bos neemt je mee naar situaties die je kunt beïnvloeden. En met de workshop Person Effect leert je hoe anderen je zien en ervaren.Dat zijn de elementen van deze bijeenkomst met impact op 13 september a.s. Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom bij Innovam te Nieuwegein. We verwachten een grote groep vrouwen uit verschillende technische sectoren. Ben jij er ook bij?

Aanmelden

Kijk hier voor het hele programma. Aanmelden kan nu via www.wepowerpeople.nl/femaleimpactevent.

Deel deze pagina