DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over Otib > Structuur

Structuur

Het onderhouden van bedrijvig netwerk

OTIB zet zich in voor ruim 120.000 werknemers en bijna 10.000 werkgevers in de branche. Met een kleine, effectieve organisatie weet OTIB producten te ontwikkelen die het vakmanschap in de branche stimuleren. Een heldere regiostructuur zorgt ervoor dat OTIB dichtbij de dagelijkse praktijk blijft staan van de bedrijven. Nauwe contacten met het onderwijsveld moeten zorg dragen voor een betere aansluiting van de vraag van de branche en het aanbod van het onderwijs. Samenwerkingsverbanden met strategische partners vergroten onze slagkracht.
 
Werknemers en werkgevers worden door de sociale partners vertegenwoordigd in het bestuur van OTIB. Het bestuur van OTIB is gelijkwaardig samengesteld. Wilt u weten welke werkgevers- en werknemersorganisaties er plaats nemen in dit bestuur? Kijk dan onder bestuur en sociale partners.
 
OTIB wordt gefinancierd vanuit de technische installatiebranche. Op grond van de voor de bedrijfstak afgesloten CAO dragen werkgevers en werknemers een op basis van de loonsom bepaald bedrag ten bate van scholing en ontwikkeling af. OTIB zet deze middelen zo optimaal mogelijk in om haar beleidsdoelstellingen te behalen. Kijk voor meer informatie over de activiteiten of het jaarverslag onder verantwoording.
 
Deel deze pagina