DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Hoogte vergoeding

De tegemoetkoming uit het project BBO 2016 is van toepassing op een groot aantal cursussen in de technische installatiebranche. De tegemoetkoming bedraagt 40% van de cursuskosten met een maximum van € 750,- per deelnemer per opleiding. OTIB keert uit nadat uw aanvraag door OTIB Projectservice is goedgekeurd.

Bij de keuze van het opleidingsinstituut is het van belang dat de naam en inhoud van de cursus overeenkomen met de naam en inhoud van de cursus zoals aangegeven in het overzicht. Bij de beoordeling van de aanvraag wordt hier specifiek naar gekeken. Eventueel kan hierover nadere informatie worden opgevraagd. Om teleurstellingen en onnodig werk te voorkomen, adviseren wij u om bij twijfel contact op te nemen met OTIB Projectservice via telefoonnummer 0348 – 437 340.
 
Naast de tegemoetkoming BBO 2016 is het mogelijk dat de resterende cursuskosten (gedeeltelijk) in aanmerking komen voor een tegemoetkoming vanuit één van de andere OTIB stimuleringsregelingen. De optelsom van de tegemoetkoming uit de OTIB stimuleringsregelingen en BBO 2016 mogen nooit hoger zijn dan de daadwerkelijke cursuskosten. Mocht later blijken dat dit wel het geval is, dan zal er een terugvordering plaatsvinden op de reeds uitgekeerde tegemoetkoming.
Deel deze pagina