DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Hoogte vergoeding

Voor een door OTIB begeleid EVC-traject kunt u binnen EVC500 tot en met 2018 een tegemoetkoming van 1250 euro ontvangen. Voor bedrijven met minder dan 50 werknemers geldt dat zij voor maximaal 25 werknemers het EVC500-budget kunnen aanvragen. Voor bedrijven met meer dan 50 werknemers geldt dat zij voor maximaal 50 werknemers het EVC500-budget mogen aanvragen.
 
Maakt u gebruik van de EVC-regeling zonder begeleiding van OTIB, dan kunt u in 2018 maximaal 500 euro ontvangen per EVC-traject. Als de kosten voor het EVC-traject lager zijn, is uw tegemoetkoming ook lager. Tevens geldt dat u voor de reguliere EVC-regeling per kalenderjaar voor maximaal 20 procent van uw werknemers een EVC-traject kunt declareren. 
 
Zoals bepaald in de CAO heeft iedere werknemer één keer per vijf jaar recht op een tegemoetkoming ten behoeve van een EVC-traject.
 
Start de werknemer na een EVC-traject met scholing? Uw regioadviseur kan samen met u bekijken of u in aanmerking komt voor één van de andere regelingen van OTIB. 
 
Deel deze pagina