DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Subsidie > Sectorplan

Sectorplan voor de technische installatiebranche

Het sectorplan bevat dertien maatregelen om werkgelegenheid te stimuleren en behoud van vakmanschap te waarborgen. U vindt hier informatie over het sectorplan en de afzonderlijke maatregelen. Het gaat om maatregelen verdeeld over vier thema’s:
  • Stimuleren mobiliteit
  • Behoud vakkrachten
  • Vergroten arbeidsinstroom
  • Vergroten duurzame inzetbaarheid
De projectperiode is voor de meeste maatregelen per 1 november 2016 succesvol afgerond! De maatregelen waarvoor u zich nog kunt aanmelden zijn: 

Nieuw Steunpunt Arbeidsmarktmobiliteit/Sectorplan Tranche 3

Als onderdeel van het Sectorplan heeft OTIB het Steunpunt Arbeidsmarktmobiliteit opgericht. Zowel werkgevers als werknemers kunnen terecht bij het Steunpunt, bijvoorbeeld voor vacatures, CV’s en/of vragen over scholing. Het Steunpunt kan daarnaast al uw vragen over de arbeidsmarkt en mogelijkheden voor scholing beantwoorden. Met het Steunpunt zet OTIB zich in om werkgevers en werknemers te verbinden voor het behoud van vakmanschap in de installatiebranche. Lees hier meer over het Steunpunt en een neem direct contact op! Ook vindt u op deze website van het Steunpunt meer informatie over de arbeidsmarktcoaches. Deze coaches weten waar het vraag en aanbod zich in uw regio bevindt.
 
Wij zullen hier de komende periode telkens nieuwe informatie publiceren over de maatregelen uit het sectorplan. Voor vragen kunt u contact opnemen met de OTIB Projectservice via telefoonnummer: 0348-437 340 of sectorplan@otib.nl.
Deel deze pagina