DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Talent > Algemene uitleg

Algemene uitleg

Talent en kennis gebruiken om door te groeien

De klantvraag verandert. Klanten vragen steeds vaker om één integrale oplossing voor water, energie en warmte, in plaats van aparte oplossingen. Tegelijkertijd dienen nieuwe oplossingen en innovaties zich aan. Dat vraagt iets van de kennis, vaardigheden en expertise van installateurs in de branche. Via verschillende projecten en instrumenten ondersteunt OTIB werkgevers en werknemers bij het (verder) ontwikkelen van kennis en vakmanschap. 

De activiteiten van OTIB richten zich op drietal terreinen:
  • Talenten verkennen: Over welke vaardigheden en kwaliteiten beschikken werknemers? Wat voor scholing is nodig om het talent volop te benutten?
  • Talenten laten groeien: Wat is nodig om jonge vaktalenten binnen een bedrijf te houden? Welke instrumenten kunnen jongeren gebruiken om hun vakmanschap verder te ontwikkelen? Hoe groeit het vakmanschap van een werknemer door naar meesterschap?
  • Talenten benutten: Hoe kan de kennis en ervaring van ervaren werknemers optimaal worden ingezet? Welke nieuwe uitdagingen biedt de branche ervaren werknemers? Hoe kan de opgebouwde vakkennis voor de branche worden behouden?

Kijk verder onder persoonlijke ontwikkeling voor de instrumenten en projecten die OTIB biedt voor het ontwikkelen van talenten! Ook worden in uw regio verschillende projecten uitgevoerd. Kijk voor de (loopbaan)projecten in uw regio op de regiowebsite van OTIB.

Deel deze pagina