DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Talent > Ervaring delen

Ervaring delen

Deel uw kennis en ervaring met collega's

Een groot deel van de kennis en vaardigheden bij werknemers kan alleen worden opgedaan in de dagelijkse praktijk. Deze kennis is van onschatbare waarde voor de technische installatiebranche. OTIB heeft daarom een aantal projecten ontwikkeld die ervoor zorgen dat het talent van werknemers behouden blijft voor de bedrijven én de branche.
 

50+ workshop

De 50+ workshops van OTIB maken werknemers bewust van de mogelijkheden die zij hebben om zich (verder) te ontwikkelen. Onder begeleiding van een coach krijgen zij nieuwe inzichten, ideeën en handvatten voor de toekomst.
 
Het programma van de 50+ workshop is interactief. De werknemer ontmoet collega’s uit de branche en deelt ervaringen over veranderingen op de werkvloer en het blijven ontwikkelen van kennis en vakmanschap. De workshop duurt één dag. Na deelname ontvangen werknemers een waardebon ter waarde van 500 euro die in overleg met de werkgever kan worden ingezet voor trainingen en cursussen. 
 
Bekijk hier meer informatie.
 

Trainingen leer-werkbegeleiders

Ervaren vakmensen zijn rolmodellen voor de nieuwe generatie technici. Met jarenlange ervaring kunnen zij jonge vaktalenten begeleiden. Dat is in de praktijk soms echter lastig; er zijn te weinig praktische handvatten, men ervaart een generatiekloof of kan bijvoorbeeld moeilijk inspelen op de belevingswereld van de jongere. OTIB heeft nu twee nieuwe trainingen voor leer-werkbegeleiders van 55 jaar en ouder; voor de beginnende én ervaren begeleiders. Bekijk hier meer informatie. 
Deel deze pagina