DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Functioneren Installeren voor leidinggevenden

Goede voorbereiding voor belangrijk gesprek

Eén van de gesprekken die jaarlijks plaatsvindt tussen werkgever en werknemer is het functioneringsgesprek. Hoe bereidt u zich hierop op als leidinggevende of werkgever goed voor? Hoe stelt u de werknemer op het gemak, houdt u het gesprek gaande en komt de werknemer goed tot zijn recht? OTIB heeft de workshop Functioneren InstalLeren voor leidinggevenden ontwikkeld die u voorbereidt op de jaarlijkse functioneringsgesprekken met uw werknemers.

Doelstelling

Als leidinggevende of werkgever bent u beter voorbereid op de functioneringsgesprekken met uw werknemers. U heeft nagedacht over bespreekpunten, ambities van het bedrijf en de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling van werknemers en eventuele scholing. Ook heeft u inzicht op welke manier u het functioneringsgesprek langs een duidelijke structuur kunt leiden. Daardoor halen u en uw werknemers meer rendement uit dit gesprek.  

Inhoud Functioneren InstalLeren voor leidinggevenden

In de workshop Functioneren InstalLeren voor leidinggevenden staat naast een deel theorie over de functie, de doelen en het belang van functioneringsgesprekken vooral de eigen voorbereiding centraal. Het voeren van deze gesprekken is namelijk niet altijd even gemakkelijk. Gedurende deze workshop gaat u aan de slag, waarbij theorie wordt afgewisseld met het oefenen van het functioneringsgesprek samen met een acteur.

Het is mogelijk om de al aanwezige checklists binnen het bedrijf, die tijdens het functioneringsgesprek worden gebruikt, in te zetten tijdens de workshop. Voorafgaand aan de workshop bespreekt de trainer in een persoonlijk intakegesprek met de werkgever de inhoud, datum en aanvangstijdstip van de workshop. De workshop wordt in het bedrijf zelf uitgevoerd. De workshop duurt vijf tot zes uur. De werkgever bespreekt na de ronde functioneringsgesprekken de opbrengsten van de workshop met de trainer. De maximale groepsgrootte is 12 werknemers. OTIB biedt deze workshop in 2018 aan zolang de voorraad strekt.

Interesse en aanmelden

Voor meer informatie of om direct aan te melden kunt u ons als werkgever een e-mail sturen. 

Deel deze pagina