DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Samen Werken

Effectief samen werken

De workshop Samen Werken is bedoeld voor werknemersgroepen binnen een bedrijf die op een andere manier moeten samenwerken. Denk aan de afdelingen binnen- en buitendienst of jongere en oudere werknemers. Veel werknemers werken in teamverband en een goede samenwerking is van groot belang. OTIB heeft de workshop Samen Werken ontwikkeld waarin werknemers leren effectief samen te werken en zich bewust worden van het belang van een goed team.

Doelstelling

Werknemers, jong en oud, ervaren en minder ervaren, binnen- en buitendienst, zijn zich na deze workshop bewust van het belang van samenwerken en de invloed van goede samenwerking op de bedrijfsresultaten. Deelnemers hebben inzicht in het effect van gedrag en houding tegenover andere collega's in verschillende werksituaties en leren sterke kanten van collega's aan te spreken en te gebruiken. Daardoor ontstaat een hechter en beter gemotiveerd team. 

Inhoud Samen Werken

Tijdens de interactieve workshop worden de werknemers begeleid door twee acteurs/trainers. Door het spelen van herkenbare situaties geven zij de werknemers op humoristische wijze een blik in de spiegel over de mogelijke valkuilen van het werken in teamverband. Daarna gaan werknemers in groepjes aan de slag met opdrachten. 

Voorafgaand aan de workshop bespreekt de trainer in een persoonlijk intakegesprek met de werkgever de inhoud, datum en aanvangstijdstip van de workshop. De workshop wordt in het bedrijf zelf uitgevoerd en duurt een dagdeel. De maximale groepsgrootte is 18 werknemers. OTIB biedt deze workshop in 2018 aan zolang de voorraad strekt.

Interesse en aanmelden

Voor meer informatie of om direct aan te melden kunt u ons als werkgever een e-mail sturen.

Deel deze pagina