DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Sterk in je werk

Kansen zien en grijpen!

Ervaren werknemers zijn de spil van menig bedrijf. De technische installatiebranche is constant in ontwikkeling en bedrijven en werknemers ook. Door bij te blijven in kennis, kunt u antwoord geven op de technische en maatschappelijke vragen van morgen. Maar ook de persoonlijke ontwikkeling van werknemers is essentieel om in te kunnen blijven springen op veranderingen. Tijdens de workshop Sterk in je Werk gaan de deelnemers aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling, loopbaanwensen en ambities. De workshop is voor werknemers van 26 tot en met 49 jaar. 
 

Doelstelling

Tijdens de workshop stellen deelnemers zichzelf de vragen 'Wie ben ik?', 'Wat wil ik?', en 'Wat vraag ik?'. Hierdoor staan zij stil bij verworven competenties, kwaliteiten en kennis, maar ook krijgen zij zicht op hun persoonlijke groeimogelijkheden. Na de workshop hebben de deelnemers hun ambities, wensen en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling in kaart gebracht en een aantal actiepunten benoemd. 
 

INHOUD STERK IN JE WERK

Tijdens de workshop Sterk in je Werk gaan werknemers met collega’s uit de branche aan de slag met de vragen  ‘Wat is mijn ambitie?’, ‘Welke ontwikkelingen zijn daarbij relevant?’ en ‘Welke stappen ga ik zetten om mijn ambitie te realiseren?’. Maar ook: ‘Waar ligt mijn perspectief?’ en ‘Hoe blijf ik interessant voor mijn werkgever?’ Ook in 2018 zal oud-wielrenner en organisatieadviseur Maarten Ducrot de deelnemers gedurende deze avond begeleiden. Met een knipoog naar zijn sportieve carrière werpt hij samen met hen een inspirerende blik op de toekomst. Martine Beijer geeft als zelfstandig ondernemer in onze branche zicht op haar twijfels, afwegingen en beslissingen aan de hand van hilarische maar ook herkenbare voorbeelden. De workshop start om 18.00 uur met een lichte maaltijd en eindigen rond 21.30 uur.
 

VERVOLGSTAPPEN, WAARDEBON, ONTWIKKELCOACH

Deelnemers worden tijdens de workshop Sterk in je Werk op diverse manieren geholpen bij het zetten van hun vervolgstappen. Bijvoorbeeld met een ontwikkelcoach en een waardebon.
 
Alle deelnemers aan de workshop Sterk in je Werk ontvangen een waardebon van 500 euro. Voor deelnemers in 2018 kan de waardebon tot en met 31 december 2019 besteed worden aan scholing en persoonlijke ontwikkeling. 
 
Om de ambities van de deelnemers verder te ontwikkelen of in de praktijk te brengen, zijn er Ontwikkelcoaches actief. De Ontwikkelcoaches kunnen de deelnemers coachen op het formuleren van hun loopbaankansen en ontwikkelpunten. Tevens kunnen zij deelnemers adviseren over cursussen en trainingen die passen bij hun ambitie of bereiden zij samen met de werknemer het gesprek voor met hun leidinggevende of werkgever. In maximaal 2 gesprekken ondersteunen zij werknemers om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Bekijk hier een overzicht van de Ontwikkelcoaches.
 

AGENDA EN AANMELDEN

Meer informatie, de actuele agenda of de mogelijkheid om werknemers direct aan te melden, vindt u op: www.sterkinjewerk.otib.nl. De data voor 2018 zijn:

5 juni Rijswijk - Landgoed Te Werve Zuid-Holland
7 juni Overveen - Bezoekerscentrum De Kennemerduinen Noord-Holland
21 juni Grathem - Kasteel Groot Buggenum Brabant/Limburg
28 juni Lent - Fort Lent Gelderland
2 oktober Vianen - Miele Experience Center Midden Nederland
4 oktober Hengelo - Oyfo Techniekmuseum Overijssel
11 oktober Lelystad - Aviodrome Flevoland
25 oktober Hoeven - Conferentieoord Bovendonk Zeeland/West Brabant 
30 oktober Heerenveen - Thialf Friesland
 
 
Deel deze pagina