DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


TopStarters

www.topstarters.otib.nl

TopStarters is hét project voor jongere werknemers in de technische installatiebranche. Werken in de installatiebranche vereist niet alleen technische kennis, ook vaardigheden als samenwerken en communiceren met klanten, opdrachtgevers en collega’s vormen een belangrijk onderdeel van het vak. Dit zijn ook dé thema’s die tijdens TopStarters centraal staan. 

Waardebon

Iedere deelnemer aan TopStarters ontvangt van OTIB een TopStarterspas ter waarde van 500 euro. De waardebon is, in overleg met de werkgever, in te zetten voor cursussen en trainingen. Ook ontvangt iedere deelnemer na afloop het TopStarterscertificaat. 
 

Vakmanschapsdagen

Voor iedereen die heeft deelgenomen aan TopStarters zijn er de Vakmanschapsdagen. Een doorlopend programma waar dieper ingegaan wordt op de thema’s van TopStarters, maar waar ook thema’s als projectmanagement, samenwerking en de daarvoor benodigde vaardigheden aan bod komen. 
Ook na deelname aan de Vakmanschapsdagen ontvangen deelnemers een waardebon ter waarde van 500 euro die zij kunnen inzetten voor cursussen en trainingen. 
Deel deze pagina