DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Zuid Nederland

Koen Dingemans en Marjolein van Bruggen

OTIB staat dicht bij de vakmensen. Daarom zijn we  ook bij jou in de buurt aanwezig. We bezoeken bedrijven mee te denken over talentontwikkeling en onze producten en diensten toe te lichten. We verkennen kansen bij overheden als het gaat om de regionale arbeidsmarktproblematiek. We werken samen met andere sectoren op thema’s als instroom. En we helpen bij het verbeteren van de aansluiting tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. In elke regio zijn we samen met sociale partners aanwezig. 

Het RBPI
In het Regionale Brancheplatform Installatietechniek (RBPI) bespreken en ondersteunen sociale partners en het onderwijsveld nieuwe kansen en lokale initiatieven.

Uw OTIB-regiomanagers in de regio Zuid Nederland zijn:

De branchecoach
Maar we hebben nog meer mensen in de regio. De branchecoaches bezoeken en informeren bedrijven over de producten en dienstverlening van Techniek Nederland en OTIB. Ook bieden zij je informatie over regionale projecten en activiteiten.
De branchecoaches in deze regio zijn:
Huib Willers tel 0348-437315
Leo van der Steen tel 0348-437350
Eric Hendriks tel 0348-437329

De adviseur arbeidsmarkt
In regio is ook een aantal arbeidsmarkt adviseurs actief. Zij kunnen je helpen bij de instroom en opleiding van nieuwe vakmensen. Neem contact met ze op en ontdek wat zij voor je kunnen betekenen! Maak hier kennis met jouw arbeidsmarkt adviseur.

De EVC-begeleider.
Verder is een EVC-begeleiders beschikbaar. Zij kunnen vakmensen adviseren en begeleiden bij de start van een EVC-traject. Maak een afspraak met de begeleider in jouw regio: Dorathe Bij ‘t Werk. 

Regionale activiteiten
Er worden in de regio regelmatig activiteiten georganiseerd, waar verschillende onderwerpen aan de orde komen. Deze variëren van het versterken van jouw organisatie en het verbreden van vakkennis tot het innoveren van je personeelsbeleid. Kijk hier voor het overzicht van de binnenkort in deze regio plaatsvindende activiteiten.

Werklunches
De regiomanagers organiseren regelmatig werklunches voor werkgevers, leidinggevenden en HR-medewerkers. Deze werklunches bieden je actuele informatie over het aanbod van OTIB. Ook bespreek je een actueel thema. Voor informatie over de eerstvolgende werklunch bij jou in de regio kun je contact opnemen met uw regiomanagers via werklunch@otib.nl.

Cijfers en  feiten
Wil je de meest actuele cijfers uit de regio op een rij hebben? Dat kan! Je kunt zelf een factsheet voor je regio samenstellen. Kijk op www.trendfiles.otib.nl en ga aan de slag!

Regioprofielen
De betrokken partijen binnen Competentiegericht Onderwijs hebben een aantal producten ontwikkeld voor het kwalificerend beoordelen. Lees hier meer en download de producten.

ROC opleidingen 2019-2020
Bekijk het overzicht van de ROC opleidingen 2019-2020 voor de technische installatiebranche. Download hier het opleidingsaanbod Zuid Nederland.Terug naar in de regio

Deel deze pagina