DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Thema > Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

Meer meiden en vrouwen in de branche. Door gebruik te maken van het project Spiegelbeeld willen we jonge meiden inspireren voor een loopbaan in de technische installatiebranche. Vrouwen die nu al actief zijn in de branche en met passie over hun werk kunnen vertellen, zijn hierbij de sleutel. 

Meisjes weten vaak te weinig van technische opleidingen en beroepen. Binnen het project Spiegelbeeld worden vrouwen met een technisch beroep ingezet als rolmodel voor meisjes in het voortgezet onderwijs. Dit project kan uw vrouwelijke werknemers een waardevolle ervaring opleveren. Ze maken niet alleen meisjes enthousiast voor een toekomst in de techniek, maar komen ook in contact met andere vrouwen binnen het vakgebied. Zie ook: www.spiegelbeeld.net.

OTIB verstrekt een vergoeding als een vrouwelijke werknemer in de branche zich als rolmodel inzet voor activiteiten binnen het project Spiegelbeeld en daardoor overdag niet inzetbaar is in het bedrijf.
De hoogte van de vergoeding bedraagt 50 euro per uur (inclusief BTW) tot een maximum van 400 euro per dag. De vergoeding wordt verstrekt voor maximaal acht uur per dag (inclusief reistijd) tot een maximum van twee aaneengesloten dagen.

Om als bedrijf in aanmerking te komen voor een vergoeding voor de inzet van vrouwelijke werknemers binnen het project Spiegelbeeld gelden enkele voorwaarden:
  • Het bedrijf is aangesloten bij OTIB.
  • De werkneemster heeft een arbeidsovereenkomst bij het bedrijf
  • De werkneemster is afwezig voor activiteiten binnen het project Spiegelbeeld.
  • De vergoeding wordt voor maximaal acht uur per dag (inclusief reistijd) tot een maximum van twee aaneengesloten dagen verstrekt.
 Vul het verantwoordingsformulier in om de de vergoeding voor het project Spiegelbeeld te ontvangen. En stuur deze naar:
 
Supportdesk
Postbus 416
3440 AK Woerden
Telefoonnummer: 0800-8855885 (kosteloos)
E-mail: support@otib.nl


Spiegelbeeld is een project van VHTO (Landelijk expertisebureau meisjes / vrouwen en bèta, techniek en ICT).

Deel deze pagina