DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Thema > Spiegelbeeld

Spiegelbeeld

Meer meiden en vrouwen in de branche. Door gebruik te maken van het project Spiegelbeeld willen we jonge meiden inspireren voor een loopbaan in de technische installatiebranche. Vrouwen die nu al actief zijn in de branche en met passie over hun werk kunnen vertellen, zijn hierbij de sleutel. 

Meisjes weten vaak te weinig van technische opleidingen en beroepen. Binnen het project Spiegelbeeld worden vrouwen met een technisch beroep ingezet als rolmodel voor meisjes in het voortgezet onderwijs. Dit project kan uw vrouwelijke werknemers een waardevolle ervaring opleveren. Ze maken niet alleen meisjes enthousiast voor een toekomst in de techniek, maar komen ook in contact met andere vrouwen binnen het vakgebied. Zie ook: www.spiegelbeeld.net.

Wilt u meer weten over de hoogte van de vergoeding die OTIB verstrekt aan werkgevers met vrouwen die deelnemen aan het project Spiegelbeeld? Kijk dan hier.

Voor het ontvangen van een vergoeding zijn enkele voorwaarden opgesteld. Wilt u weten welke voorwaarden dit zijn, kijk dan onder voorwaarden Spiegelbeeld.

Spiegelbeeld is een project van VHTO (Landelijk expertisebureau meisjes / vrouwen en bèta, techniek en ICT).

Deel deze pagina