DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Je kunt meer in de techniek

Je kunt meer in de techniek

ontdek het op de Vakbeurs Hardenberg

Dat de techniek het leukste veld is om in te werken, dat wist je vast al. Dat je als installateur een van de belangrijkste mensen bent om een huis, kantoorpand, of ander gebouw handig én comfortabel te maken, wist je vast ook. En dat jij met jouw werk vaak essentieel bent in gebouwen milieuvriendelijker maken, heb je ook vast al eens eerder gehoord.  

Maar weet jij ook wat er allemaal verder mogelijk is? Je kunt namelijk meer in de techniek. Ontdek het in het loopbaan- en inspiratiecentrum van OTIB op de Installatie Vakbeurs Hardenberg en Elektro Vakbeurs Hardenberg. Ofwel, Vakbeurs Hardenberg. 
 
Je kunt meer in de techniek:  probeer de nieuwste ontwikkelingen zoals Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) zelf uit. 
 
VR en AR zijn natuurlijk cool, maar daarnaast ook ontzettend handig. Want wil je leren hoe de nieuwste warmtepomp geïnstalleerd wordt? Zet de AR-bril op en de pomp verschijnt in het echt, in 3D, zo voor je neus in de ruimte. Dat maakt leren makkelijk en vooral ook veel leuker. Bovendien kan een specialist op afstand je via AR direct helpen met wat je moet doen. 
 
VR maakt het mogelijk om bijvoorbeeld al helemaal door een gebouw te lopen zonder dat er nog maar een paal in de grond is geslagen. Handig, want zo maak je in BIM vast je ontwerp en kan je opdrachtgever gelijk zien hoe dat in de praktijk gaat werken. 
 
Dus kom naar onze stand, zet een van de brillen op en ervaar het zelf 
 

Verbreed je kennis en maak je eigen loopbaan

In het loopbaancentrum vind je coaches die jou helpen met wat jij nog meer zou kunnen doen. Zou je bijvoorbeeld eens een andere functie willen? Of ben je benieuwd hoe je als 55-plusser je lange werkervaring het best kunt inzetten? Ben je ergens onzeker over en wil je weten hoe je dat kunt aanpakken? Onze coaches helpen je verder. Je kunt gewoon binnenlopen, of van te voren een afspraak maken. Voor dat laatste vul je hier het formulier in.
 

De vrouwelijke kracht – netwerksessie voor ondernemende vrouwen

Laten we eerlijk zijn: als vrouwelijke ondernemer ben je in deze branche in de minderheid. Is dat erg? Nee, natuurlijk niet. Maar het is wel fijn om af en toe te kunnen sparren met andere vrouwelijke ondernemers. Waar lopen zij tegenaan?  Wat kun je van hen leren? Laat je in deze sessie inspireren door Desiree Kon, directeur en mede-eigenaar van Installatiebureau KON. Aanmelden is verplicht en kan hier.
 

College Tour

Ook dit jaar toeren mbo-studenten langs verschillende stands. Zij zoeken de antwoorden op technische vragen en voeren samen met de exposanten opdrachten uit. Dit is het moment om je te laten zien aan nieuw talent en hen zo te boeien voor een baan in je bedrijf. De studenten die de tour het beste hebben afgerond, winnen een prijs. Maar de beste standhouder in hun ogen ook. Vorig jaar won Tece Nederland uit Smilde. De studenten vonden de informatie in de stand erg interessant, de begeleiding van de experts vriendelijk en goed en er was een “superaardige” standhouder. Wie wint dit jaar? 
 
Geef je stand hier op om mee te doen aan de College Tour. 
 
 
EN NOG VEEL MEER, BIJVOORBEELD:
 

Waar vind jij goede mensen?

“We komen mensen tekort in de techniek”. Iedere week vinden we wel een berichtje van deze strekking in de media. En het is ook lastig om getalenteerd, gemotiveerd en goed geschoold personeel te vinden. Benut jij alle kanalen al in de regio? Weet jij wat er mogelijk is op het gebied van zelf mensen scholen? Onze arbeidsmarketcoaches helpen je verder. Je vindt ze dagelijks in onze stand. 
 

Werken op hoogte – rolsteiger

Natuurlijk gaat ‘Je kunt meer in de techniek’ niet alleen over je loopbaan, maar ook over hoe je je werk op dit moment het beste kunt uitvoeren. En hoe je om moet gaan met nieuwe regels die voor jouw werk gelden. Zoals voor het werken op hoogte met rolsteigers. Iedere dag geven we een sessie over de nieuwe regels rondom het werken op rolsteigers. Hartstikke handig, en veilig. De sessies zijn om 15:30 uur en 18:30 uur. Ze duren 45 minuten en je hoeft je er niet voor aan te melden. 
 

Speciaal voor de leidinggevenden & veiligheidsexperts: RI&A en VCA

Het is vaak een lastig onderwerp voor veel ondernemers: de Risico-inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en de Veiligheid Gezondheid Milieu Checklist Aannemers (VCA). Duik met onze expert in de wereld van deze twee thema’s en leer wat jij kunt doen om helemaal bij te zijn. We geven deze sessies dagelijks om 17:00 uur en 19:30 uur. Hij duurt 45 minuten en je hoeft je er niet voor aan te melden.
 

E-Tickets aanvragen

De beurs is van 11-13 september 2018 geopend van 13:00 tot 21:00. Je kunt hier gratis registreren. Kies voor registreren zonder code.  
Deel deze pagina